Apple mangrupikeun anu kéngingkeun paling manpaat ku ngical sahenteuna

penjualan-apel-samsung

Éta Apple mangrupikeun perusahaan paling berharga di dunya sareng henteu ngan ukur dina tingkat éléktronika konsumén mangrupikeun hal anu ampir sadayana urang terang. Anu kami henteu terang mangrupikeun inohong anu tepat sareng sering ngeri pikeun sababaraha penjualanana. Dina hal ieu, Apple ngagaduhan 94% tina total kauntungan pasar smartphone sanaos ngan ukur ngical 14,5% tina total jumlah alat dina pasaran. Data anu pikaheraneun anu masihan seueur pamikiran, ngeunaan kumaha Apple tiasa memonopoli ampir sadaya kauntungan ku ngajual sajumlah terminal anu alit pisan dibandingkeun sareng perusahaan sanés sapertos LG sareng Samsung anu gaduh seueur koleksi terminal sadaya rentang. Kusabab kualitas sering langkung konsisten tibatan kuantitas.

Taun kamari tokoh ieu sakitar 85%, ti mana urang tiasa ngécéskeun yén Apple parantos beuki seueur bari sainganna sahenteuna stagnan sahenteuna. Sensasi anu anéh, nalika unggal dinten urang ningali perusahaan nampilkeun alat-alat anu langkung kompeten anu sigana saingan serius pikeun iPhone, anu, numutkeun objektivitas para inohongna, mangrupikeun kaunggulan par smartphone pikeun sadaya telepon pinter. Hiji-hijina anu relatif caket kana éta Samsung, anu ayeuna ngaraoskeun tingkat kauntungan anu teu tiasa dianggurkeun, sanaos ragrag pisan saprak 2013, dimana Samsung nyepeng 45% kauntungan, dibandingkeun sareng 50% anu diwakilan ku Apple.

Kebangkitan iPhone dua taun ka pengker ieu meteorik, sareng di luhur sagala muragna saingan hébat dina kisaran luhur, Samsung, parantos janten panyabab hébat ledakan ieu. Nanging, jelas yén palaku anu gedé pikeun ieu nyaéta harga rata-rata alat iPhone anu dijual nyaéta $ 670 sedengkeun rata-rata pikeun Samsung nyaéta $ 180. Naha anjeun ogé perhatoskeun naékna Apple sareng gugur Samsung ieu? Atanapi éta ngan ukur jumlah?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Paulo cenahna

    Clara sabab masihan konsumén sélulér kalayan fitur mid-range dina harga luhur anu perampokan bersenjata