Apple mutuskeun dina iPhone "clamshell" anu tiasa dilipat

iPhone Melu

Salah sahiji hal anu dibenci ku masarakat Cupertino nyaéta aranjeunna kapaksa ngaluncurkeun produk sabab pasar mutuskeun sapertos kitu. Salaku conto, nyeri sirah sareng artos anu aranjeunna kedah nanemkeun, ngagaleuh bagian anu saéna Intel, ngan saukur kitu iPhone 12 janten 5G, sareng henteu kedah ditingalkeun di pasar pikeun ponsel generasi saterusna.

Sareng kuring pikir hal anu sami kajadian sareng pikahareupeun iPhone lipat. Ideu na sanés ti Apple Park, tapi aranjeunna parantos aya di firma firma sanés anu parantos ngaluncurkeun smartphone tilepan na. Proyék teraskeun, sareng sigana bakal janten jinis "cangkang".

Dipaksa ku tren pasar, Apple neraskeun sareng proyék iPhone tilepan na. Aranjeunna henteu bakal buru-buru pisan, sareng resep pikeun ngaji cai ku smartphone tilepan merek-merek anu parantos aya di pasar.

Kuring nebak aranjeunna antosan ati-ati ningali réspon pasar pikeun alat ieu. Aranjeunna mahal sareng rada kameumeut, sareng tungtungna éta panginten henteu pikaresepeun pikeun konsumén sareng aranjeunna henteu tungtungna ngadegkeun dirina di pasar, sareng penjualanana tetep.

Kadang-kadang kacenderungan anyar téknologi pang anyarna, kusabab sagala rupa alesan, henteu ditampi ku konsumén sareng ngaleungit ti pasar. Buktina ieu nyaéta kacamata 3D tina tipi, atanapi anu televisi layar melengkung.

Upami ieu janten, Apple bakal parkir proyék iPhone tilepan na, sareng éta bakal disimpen dina laci. Pikeun ayeuna mah, aranjeunna teraskeun sareng anjeunna. Sababaraha minggu ka pengker dilaporkeun yén dua prototipe hususna parantos lulus sadaya tés ketahanan. ayeuna kakara bocor éta modél tipe "cangkang" parantos dipilih pikeun neraskeun sareng proyek.

Jon Prosser, Apple leaker populér sareng saluran saluran YouTube Hareup Page Technyebatkeun yén saatos babak kahiji uji coba anu suksés, Apple bakal fokuskeun sadayana kamekaranana dina iPhone gaya cangkang sapertos Samsung galaksi z flip.

Anu jelas nyaéta perusahaan henteu buru-buru ngaluncurkeun iPhone na anu tiasa dilipat. Harga tinggi sareng durabilitasna mangrupikeun dua alesan anu matak teu buru-buru. Urang kedah ngantosan lami kanggo ningali naha tungtungna «iPhone Melu»Janten kanyataan, atanapi henteu ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   José cenahna

    Kuring henteu percanten, Apple henteu nganggo gaya anu sami sareng Samsung, upami ngaluarkeun tilepan éta bakal dina gayanana sareng benten "ti anu ayeuna, ogé éta bakal janten tiruan Zflip sareng Apple dugi ka ayeuna henteu dileupaskeun alat naon waé atanapi anu sami sainganana

  2.   Veronica cenahna

    Hayu, Apple ngan ukur ningali naon anu dilakukeun ku batur teras nyalin, punten, "ngabaru."

    Sakumaha jauhna waktos-waktos nalika Apple netepkeun jalanna. Henteu aya anu anjeunna dileupaskeun akhir-akhir ieu aya hubunganana atanapi aslina. Naon anu parantos janten "mimiti ningali di Apple?" Salain tina nyoplokkeun carjer, tangtosna.