Apple ngelingan iPhone 7 sareng iPhone 8 ti pasar Jérman kusabab Qualcomm

Gelut anu dialami Apple sareng Qualcomm sigana yén dina waktos éta jauh ti bérés. Mimiti éta Cina, anu ngalangkungan hakim ngalarang penjualan tina iPhone 6s ka iPhone X. Ayeuna giliran Jérman. Tanggal 21 Désémber, salaku batur sapagawean kuring Jordi ngawartosan anjeun, Hakim Jérman ngaluarkeun paréntah yén Apple kedah lirén ngajual iPhone 7 sareng iPhone 8.

Tapi pikeun matuh paréntah ieu, sareng pikeun mastikeun yén nalika persidangan diayakeun, perusahaan anu berbasis di Cupertino tiasa ngimbangan larangan ieu upami tungtungna leres, Qualcomm kedah nyimpen 1.350 milyar dolar. Sakali anjeun parantos neundeunkeun ka pengadilan, Tarekatna parantos diberlakukeun sareng Apple parantos nginget-nginget iPhone 7 sareng iPhone 8 ti pasar Jérman.

Upami urang ningali kana halaman wéb Apple di Jérman, urang tiasa ningali kumaha di bagian luhur wéb, alatna ditingalikeun ... iPhone Xr, iOS 12, AirPods ... sedengkeun di sesa dunya urang tiasa ningali kumaha éta acara… iPhone Xr, iPhone 8, iPhone 7, iOS 12, AirPods… Larangan ieu ngan ukur mangaruhan Jérman, salah sahiji nagara dimana Apple sacara rutin bentrok sareng perusahaan sanésna perkawis masalah patén.

Teu aya ti 15 Toko Apple anu sayogi di Jérman Anjeun tiasa ngajual iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 sareng iPhone 8 Plus, sapertos halaman wéb. Nanging, terminal ieu tiasa teras dipésér di pengecer anu sah, pangecér anu tiasa ngamangpaatkeun larangan pengadilan ieu kanggo ningkatkeun penjualanana, sanaos sanés terminal anu paling laris.

Kami henteu terang naha Qualcomm badé neraskeun gugatan perusahaan anu berbasis di Cupertino di langkung seueur nagara, tapi upami éta bakal neraskeun rute ieu, éta tiasa nganyenyeri pisan ka anjeun, anu bakal ditambihan perkiraan turunna penjualan yén perusahaan ngumumkeun sababaraha dinten ka pengker sareng éta Kami ngajelaskeun dina tulisan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.