Apple kéngingkeun FaceShift, perusahaan khusus pikeun moto gerakan raray

faceshift

Numutkeun kana sababaraha sumber, Apple parantos kéngingkeun FaceShift, perusahaan Swiss khusus di gerakan gerak raray waktos langsung. Sanés Apple atanapi FaceShift henteu mastikeun konpirmasi akuisisi, tapi parangkat lunak utama perusahaan, FaceShift Studio, nembé dilanjutkeun bari teu rame. Perusahaan sanés anu kéngingkeun Apple sareng ngaleungit sakedik-sakedik nyaéta Camel Audio, anu laun-laun ngaleungit dugi ka urang Tim Cook ngajantenkeun akuisisi umum.

Anjeun tiasa ningali parangkat lunak FaceShift anu paling penting dina pidéo ieu. Kalayan FaceShift Studio, dina hal ieu, saurang palaku tiasa nyarios sareng gerak dina waktos anu sami sakumaha anu dilakukeun ku karakter animasi, anu masihan langkung pas sareng kanyataan pikeun dubbing tibatan kedah nyarioskeun ngeunaan animasi anu parantos didamel. Sareng sadaya ieu anjeunna ngahontal tanpa nganggo jinis sensor (Sanaos dina pidéo anjeun ningali saat sareng titik, éta mangrupikeun bagian tina parangkat lunak). Sakumaha nyebatkeun dina video, karakter na nyaéta «hirup, napas, mindahkeun sareng ciri sacara real waktos. Éta ngan ukur diménsi sanés".

Kumaha Apple bakal nganggo téknologi anu dikembangkeun ku FaceShift teu dikenal. Atanapi langkung seueur tibatan "kumaha", "iraha." Teu mungkin urang bakal ningali anu sami dina Apple TV anu bakal ditepikeun Rebo payun, tapi mungkin urang bakal ningali éta dina Apple TV kapayunna. Sigana jelas yén Tim Cook sareng perusahaan parantos mutuskeun pikeun leres-leres lebet kana dunya video games sareng Apple TV App Store sasarengan sareng akun Twitter anyar yén Cupertino parantos dileupaskeun minggu ieu mangrupikeun conto tina éta. Sigana mah ngan ukur hitungan waktos sateuacan Apple TV tiasa nuturkeun gerak awak urang komo raray urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.