Apple bagikeun perbaikan pikeun béwara privasi anu salah sareng AirTags

Apple AirTag

Geus sataun urang geus diilikan teh Airtag. Alat anu sigana henteu kantos sumping saprak éta sok aya dina sungut sadaya gosip tapi Apple horéam ngaluncurkeunana. Ayeuna urang hirup sareng aranjeunna sareng nganggo aranjeunna pikeun milarian sadayana anu aya dina pikiran. Tapi Waspada, inget yen aranjeunna teu kudu dipaké pikeun ngalacak jalma ... Dinten ieu kami mawa anjeun kasalahan iPhone patali, jeung sigana nu sababaraha pangguna bakal nampi béwara yén AirTag ngalacak aranjeunna salah. Tetep maca yén kami nyaritakeun sadayana rinci.

putera bewara "hantu". tur éta yén maranéhna teu dihasilkeun ku AirTag, warning ieu salah tapi écés ngabalukarkeun sieun jeung ngarareunah di pamaké nu narima eta. Numutkeun kana laporan bewara "hantu" ieu, Airtags anu dimaksud ngalakukeun gerakan kalayan pola anu sami anu kaluar tina pangguna anu nampi béwara. Aya anu lepat ti saprak éta AirTag bakal "ngalayang" ngurilingan pangguna sareng bahkan ngalangkungan témbok. Tapi Apple geus hayang nyadiakeun solusi samentara pikeun masalah ieu ngaliwatan siaran pers anu ogé ensures yén AirTags aman.

Sareng sigana sadayana aya hubunganana sareng jarak jaringan Wi-Fi anu caket sareng iPhone, nyaéta, iPhone ngabingungkeun jaringan Wi-Fi sareng AirTags sareng aranjeunna ngaluncurkeun peringatan yén urang diawaskeun. Kumaha carana ngalereskeunana? Solusi samentawis Apple nyaéta ngareset jasa lokasi alat kami ku cara kieu: Setélan> Privasi> Layanan Lokasi, sareng togél pareum sareng hurungkeun nalika Wifi diaktipkeun dina iPhone. Henteu anéh yén Apple tungtungna ngaluarkeun pembaruan énggal dina sababaraha minggu anu bakal datang pikeun ngalereskeun bug ieu. Sareng anjeun, naha anjeun nampi béwara anu sami? Kami maca anjeun ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.