Apple ngadaptarkeun genep modél Apple Watch anyar sareng komisi Eurasia

Kami kirang ti sabulan jauh tina Keynote anu mungkin presentasi alat Apple énggal, sasasih kanggo urang mendakan kumaha anu ti Cupertino hoyong ngéléhkeun pesaing utama na, sareng kami parantos ngawartosan anjeun yén kami bakal ngagaduhan alat sagala jinis. Salila usum panas urang tiasa ningali sadaya vérsi béta tina sistem operasi Apple, tapi éta ogé waktos pikeun terang sadaya rumor, sareng enya, beuki seueur hal anu dikonfirmasi ka urang sareng beuki seueur anu leres. Ayeuna urang nembé nampi inpormasi éta Apple kakarék ngadaptarkeun Apple Watch énggal anu bakal urang tingali dina bulan Séptember dina komisi Eurasia. Tetep maca yén kami masihan anjeun sadayana detil.

Prosedur wajib sareng upami aranjeunna ayeuna, éta kusabab peluncuran alat-alat éta direncanakeun pikeun sasih Séptémber sapertos biasana. Sareng dina hal ieu Apple parantos hoyong ngadaptarkeun genep modél Apple Watch anu béda dina basis data komisi Eurasia. Naon ieu hartosna? urang kedah ngemutan yén unggal ukuran Apple Watch mangrupikeun modél anu béda, janten kami pasti bakal ningali dua modél Apple Watch Series 7 (kalayan dua ukuran anu sami), sareng Apple Watch SE, atanapi Apple Watch anu dikabarkan pikeun olahraga ekstrim (kalayan dua ukuran na).

Sareng sanés ngan ukur Apple Watch, ti Cupertino Aranjeunna ogé hoyong ngadaptarkeun dua modél Mac anyar éta bakal mastikeun rumor yén dina akhir taun Apple mutuskeun pikeun ngaluncurkeun MacBook Pro M1 anyar kalayan ukuran anu sanés. Urang kedah ngantosan, sigana bakal ngagaduhan Keynote salami minggu kahiji Séptémber janten sakedik deui. Ieu mangrupikeun catetan, anu jelas nyaéta mesin pikeun peluncuran alat énggal parantos jalan. Sareng anjeun, Naon anu anjeun paling hoyong tingali?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.