Apple ngagampangkeun anjeun pikeun ngalereskeun sorangan iPhone 12 atanapi iPhone 13

perbaikan iPhone

Konsumén anu hoyong atanapi wani ngalereskeun iPhone 12 atanapi iPhone 13 na tiasa ngalakukeun ayeuna tanpa kedah angkat ka toko resmi atanapi otorisasi. Ayeuna Sadaya pangguna anu hoyong ngalereskeun iPhone 12 atanapi 13 na bakal ngiringan langkung ti 5.000 Panyadia Ladénan Otorisasi Apple sareng 2.800 panyadia perbaikan mandiri anu parantos ngagaduhan aksés kana bagian resmi, alat sareng manual ieu..

Pikeun kahiji kalina dina rentang iPhone 12 sareng iPhone 13 Sakur pangguna bakal geura-giru dituturkeun ku komputer Mac sareng chip M1, perbaikan mandiri bakal sayogi awal taun payun di Amérika Serikat, sareng sapanjang 2022 éta bakal dilegakeun ka nagara-nagara sanés.

Boga alat sareng sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun ngalaksanakeun perbaikan anjeun

Tangtu warta ieu pikaheraneun. Dina komputer Apple, ngaluncurkeun perbaikan layar atanapi ngarobih batré tiasa janten hal anu tiasa diaksés ku seueur upami anjeun gaduh pangaweruh sareng alat anu diperyogikeun pikeun ngalakukeunana. Ayeuna Apple nempatkeun dina méja pilihan gaduh manual ieu sareng bahan resmi pikeun ngalaksanakeun perbaikan anjeun. Sacara prinsip, éta sacara resmi diluncurkeun ayeuna di Amérika Serikat tapi bakal ngahontal langkung seueur nagara ti 2022. Jeff Williams, lulugu perwira operasi Apple ngajelaskeun:

Ngagaduhan aksés anu langkung ageung kana bagian anu sami anu dianggo ku Apple bakal masihan konsumén urang langkung seueur pilihan pikeun ngalereskeun alatna nalika aranjeunna peryogina. Dina tilu taun ka pengker, Apple ampir dua kali jumlah tempat dimana bagian anu sami, alat sareng pelatihan anu dianggo ku Apple tiasa diaksés, sareng ayeuna kami bakal masihan langkung seueur pilihan pikeun anu hoyong ngalakukeun perbaikan sorangan.

Di Apple aranjeunna masih mamatahan angkat ka jasa téknis resmi pikeun ngalaksanakeun perbaikan alat-alat tapi aranjeunna nawiskeun pilihan jasa mandiri kalayan pilihan pikeun ngalaksanakeun masing-masing perbaikanna. Kanggo sabagéan ageung palanggan, pilihan anu pangsaéna nyaéta angkat ka panyadia jasa perbaikan profésional. kalawan technicians mumpuni ngagunakeun manual Apple husus sareng komponenana nyaeta cara safest jeung paling dipercaya pikeun reparar alat urang. Dina naon waé, pilihan pikeun ngalereskeunana nyalira parantos sayogi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.