Apple ngajarkeun urang kumaha serbaguna iPad Air 2 dina iklan anyar

https://www.youtube.com/watch?v=ROZhrRm88ms

Apple parantos ngaluncurkeun pengumuman énggal ngeunaan naon salah sahiji produk unggulan na ayeuna mah, sareng iPhones énggal. Saatos kuciwa sacara praktis pembaharuan batal tina mini iPad kalayan generasi katilu sami, daun dina iPad Air 2 salaku raja mutlak dina bagian tablet perusahaan.

Kalayan iPad anyar ieu, anu ti Cupertino hoyong jelaskeun yén aranjeunna tetep bet ngadamel tablet dina konsép anu murni, teu aya hibrida antara tablet sareng komputer. Sareng justru éta kagunaan sareng fitur-fitur éta anu hoyong disorot dina iklan anyar ieu, nunjukkeun yén éta téh iPad anu sami sapertos biasa, tapi langkung saé.

Salami éta tiasa urang tingali kumaha iPad dianggo dina sababaraha kaayaan, nunjukkeun salaku alat portabel anu tiasa dianggo pikeun sadayana, anu nyaéta panggero na. Sababaraha dinten ka pengker babaturan kuring »pro Android» ngawartosan yén iPad Air 2 mangrupikeun kaajaiban, yén anjeunna parantos nyobian na éta siga anu gaduh lambaran kertas dina panangan. Pastina, nalika anjeun gaduh dina anjeun nyaéta nalika anjeun leres-leres ningali dimana ayana inovasi produk ieu.

Sanaos Apple sigana gaduh posisi anu jelas pisan dimana dimana éta hoyong ngarahkeun pasar tablet, urang masih gaduh rumor a iPad Pro yén éta tiasa diluncurkeun heula ieu sareng éta bakal janten saingan anu bakal ngiringan alat Windows ayeuna anu ngagaduhan ulasan anu saé, Surface Pro 3. Sareng, jujur, kuring pikir bakal janten léngkah anu logis, upami urang henteu ningali taun payun ieu, urang pasti bakal ningali anu salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Edu cenahna

    Unggal jalma pinter terang yén SurFacePro 3 masihan 3 suku ka ipad énggal. Sarébu kali SurFacePro3. Sareng anu resep produk Apple terang yén ku iphone 6 plus énggal pikeun ipad éta.

  2.   Salva cenahna

    Abdi pangguna android. Abdi nembé mésér ipad air 2 64 gb sareng kuring kedah ngaku yén fluidity sareng kagancangan tablet apel énggal parantos ngajantenkeun kuring murag asih. Tangkas, épisién sareng keajaiban ngolah apk naon waé kumaha beuratna. A méwah sareng paningkatan dina produktivitas. Kuring nganggo unggal dinten di damel (pendidikan) sareng kuring langkung resep. Produk anu mahal tapi anu matak héraneun kuring sakumaha ka jaman. Ngan hiji snag; manajer file anu saé, kuring kedah mésér goodreader. Bagja pisan ku pameseran. Pamaké nexus 4 sareng 5 ngawartosan ieu ku ipad air 2.

  3.   Edu cenahna

    Upami anjeun parantos mésér SurFacePro 3 anjeun moal kedah nyéépkeun langkung seueur artos kanggo mésér pengurus file kumargi Microsoft nganteurkeun aranjeunna sacara standar. Upami anjeun ngitung anu sanés anjeun kedah mésér ...

  4.   zecamil cenahna

    edu, upami anjeun wareg sareng surfacepro 3 anjeun, naon anu anjeun lakukeun dina forum dimana aranjeunna nyarioskeun ipad? Naha anjeun ngagaduhan henteu patuh sareng hoyong dikenalkeun di dieu? Rasakeun naon anu anjeun gaduh sareng bagja.

    Salva ogé nganggo ipad dina padamelan kuring, pendidikan upami anjeun hoyong kami tiasa ngabagi pangalaman pikeun ningkatkeun karya urang. Abdi ti Kolombia.

  5.   Pendé28 cenahna

    Surfacepro 3 mangrupikeun hal anu matak ngaheureuyan anjeun, naon waé anu kuring lakukeun pikeun nyandak éta, kuring mawa laptop kuring, kumargi sahenteuna henteu kawengku sareng anjeun kedah mareumanana dumadakan, upami kuring hoyong nyetir abdi gaduh 6 Tambih Deui, Abdi hoyong padamelan pikeun anu gaduh hawa buku mac, sareng ngeureunkeun seueur permukaan, anu kuring nyéépkeun sadayana anu microsofo. Di sagigireun nyéépkeun artos éta parantos kajahatan dina alat éta sahingga engké aranjeunna nyarios apel.

  6.   Antonio cenahna

    IPad air 2 tuang sadayana tablet di pasar. Kuring famboy tina apel (sanaos abdi gaduh s4) tapi teu aya perusahaan anu ngabandingkeun sareng jaman apel!

    1.    Salva cenahna

      Abdi bogoh ka iPad air 2 kanggo pangalaman pangguna anu ditepikeun, kesederhanaan sareng kumaha polesan sadayana. Nanging, kuring ogé resep kabébasan android. Tanpa janten fanboy tina sistem operasi naon waé, kuring tetep tetep hadé pikeun duanana. Kuring kedah janten hibrida. NGABARAKATAK.