Apple ngaleupaskeun ios 2 Beta 16 pikeun iPhone

Pangembangan ios 16, sistem operasi anu bakal ngahontal sadaya pangguna ios sareng iPadOS salami kuartal terakhir 2022 sareng kami di iPhone News nganalisa sacara jero pikeun nyarioskeun ka anjeun sadaya warta na.

Ngembangkeun hal anu penting pisan henteu ngantosan, éta laun tapi pasti, sareng kumaha éta tiasa sabalikna, Apple parantos ngarilis ios 16 Beta 2 pikeun pangguna anu gaduh versi ieu dipasang pikeun pamekar anu bakal tiasa ngapdet kalayan gampang.

Jelas, sareng ios 16, iPadOS 16 Beta 2 bakal sumping, anu anjeun tiasa pasang sareng watchOS 9. Nanging, warta sanés ngeunaan macOS Ventura kedah ngantosan.

Ayeuna, ios 16 Beta 2 parantos ngahijikeun pangakuan «captcha» nu bakal ngidinan urang pikeun skip fungsionalitas ieu saprak sistem bakal ngakuan urang salaku pamaké otomatis sahingga urang moal kudu "ngarengsekeun" aranjeunna pikeun asup ka kaca web atawa platform nu urang museurkeun.

Samentara éta, warta ieu dugi ka optimasi sistem. Kami ngingetan yén iPhone panas pisan sareng pamasangan Beta ieu jeung, sakumaha biasa, eta négatip mangaruhan otonomi alat.

Pikeun ngapdet via OTA (Over the Air) ios 16 Beta kantun angkat ka Setélan> Umum> Pembaruan Parangkat Lunak sarta eta bakal otomatis muncul.

iOS 16 Beta 2 tiasa dipasang dina alat-alat ieu:

  • iPhone 13 Pro Max
  • iPhone 13 Pro
  • iPhone 13
  • iPhone 13 mini
  • iPhone SE2022
  • iPhone 12 Pro Max
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12
  • iPhone 12 mini
  • iPhone SE2020
  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • jingjing iPhone
  • iPhone jingjing Max
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.