Apple ngaleupaskeun ios 15.6.1 pikeun ngalereskeun cacad kaamanan utama

Sanaos kanyataan yén sadayana parantos ngantosan ios 16 sareng sékrési énggal, Apple nembé ngaluarkeun pembaruan utama anu ngalereskeun cacad kaamanan anu serius dina iPhone, iPad, sareng Mac. 

Dina titik ieu dina usum panas, sadaya warta ngeunaan iPhone salajengna, Apple Watch anyar, nalika iPad anyar bakal dileupaskeun, sarta nalika ios 16 bakal anjog. Tapi urang moal bisa poho ngeunaan kiwari, sarta untungna Apple henteu 't, jadi Éta ngan ngarilis update utama. Sareng éta yén sadaya pembaruan penting, sanaos aranjeunna henteu gaduh warta dina pandangan pangguna, tapi langkung-langkung nalika aranjeunna nyarioskeun yén aranjeunna ngalereskeun sanes hiji tapi dua kerentanan yén salian ti kapanggih tiasa dianggo pikeun ngaéksekusi kode jahat dina alat urang.

Cacat kaamanan utama ieu ngan ukur aya dina alat anu ngajalankeun iOS 15, janten upami iPhone atanapi iPad anjeun ditinggalkeun tina pembaruan ieu, tong hariwang. Tapi upami anjeun ngapdet kana vérsi ieu anu badé lami sataun, anjeun kedah langsung ngapdet kana vérsi 15.6.1 ios sareng iPadOS supados teu aya anu tiasa nganggo bug éta dina alat anjeun. Pembaruan ogé parantos dileupaskeun ka macOS Monterey 12.5.1 pikeun ngalereskeun bug anu sami ieu dina komputer Mac, sareng watchOS 8.7.1 anu ngalereskeun masalah anu nyababkeun sababaraha model Apple Watch Series 3 balikan deui teu disangka-sangka.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.