Apple ngaleupaskeun ios 16.1.2 ngan pikeun iPhone

ios 16.1.2

Apple parantos ngaluarkeun pembaruan énggal ayeuna, ayeuna ngan pikeun iPhones, mun versi ios 16.1.2. Saminggu saatos ios 16.1.1, éta sumping pikeun ngalereskeun bug sapertos deteksi kacilakaan.

Tilu minggu ka tukang Apple ngarilis iOs 16.1, vérsi anu nyayogikeun kasaluyuan sareng Matter, perpustakaan iCloud anu dibagikeun, sareng Live Activities pikeun pulo dinamis iPhone 14 Pro sareng layar konci. Minggu kamari Apple ngarilis ios 16.1.1, ngalereskeun bug, sareng ayeuna aya ios 16.1.2. Teu biasa pikeun Apple ngaleupaskeun seueur vérsi dina waktos anu singget., Tapi sababaraha kasalahan nu dideteksi dina versi panganyarna sigana teu Isro unnoticed ku Apple, nu geus euweuh pilihan tapi lengkah dina akselerator jeung apdet.

Pembaruan énggal ieu ningkatkeun kasaluyuan sareng operator telepon, sareng ogé ningkatkeun deteksi kacilakaan dina iPhone 14 énggal. catetan resmi tina release ieu:

Pembaruan ieu kalebet apdet kaamanan penting sareng perbaikan ieu pikeun iPhone:

• Ningkatkeun kasaluyuan sareng operator telepon sélulér.
• Optimasi fungsi deteksi kacilakaan dina model iPhone 14 sareng iPhone 14 Pro.

Salah sahiji novelties anu janten protagonis dina acara presentasi iPhone 14 énggal nyaéta deteksi kacilakaan. IPhone bisa ngadeteksi decelerations dadakan jeung sora nu bisa nunjukkeun yén anjeun geus ngalaman kacilakaan lalulintas, sarta dina acara nu teu ngabales, éta bakal nelepon ladenan darurat nunjukkeun lokasi Anjeun. Pungsi ieu, nu bener bisa nyalametkeun hirup anjeun, kumaha oge tiasa diaktipkeun dina kaayaan anu sanés, sapertos dina roller coaster, atawa malah ski sakumaha anyar sababaraha pamaké geus nunjuk kaluar. Pembaruan ieu bakal ningkatkeun deteksi ieu ku ngahindarkeun positip palsu.

update ieu asalna nalika urang ngantosan ios 16.2, anu kami parantos ngagaduhan sababaraha Beta sareng anu diperkirakeun dugi sateuacan akhir taun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.