Apple Ngaleupaskeun Apple Music Classical pikeun Android

Apple Musik Klasik

Éta Apple ngaleupaskeun versi Android tina Apple Musik Klasik Éta henteu warta relevan. Anu ti Cupertino ngagaduhan hak pikeun ngamangpaatkeun jutaan pangguna alat Android pikeun ngajual jasa éta, sapertos platform musik klasik Apple anyar.

Naon warta anu luar biasa nyaéta versi ieu ayeuna sayogi pikeun Android tinimbang aplikasi pikeun iPadOS atanapi macOS. Saolah-olah ngomong: Kuring geus "nyepeng" pamaké iPad jeung Mac ngaliwatan iPhone, ayeuna hayu urang balik pikeun pamaké Android, lajeng urang bakal ningali. Teu adil, nyaan.

Taun ka tukang Apple ngagaduhan platform musik klasik streaming PrimephonicJanten urang sadayana terang naon anu bakal kajadian. Dina ahir Maret, Apple ngenalkeun platform musik klasik anyar na: Apple Musik Klasik, pikeun ios. Dua bulan ti harita (ayeuna), versi Android tina platform anu sami ayeuna sayogi.

Perlu dijelaskeun yén Apple Music sareng Apple Music Classical mangrupikeun dua platform anu béda. Dua platform béda, jeung dua aplikasi béda oge. Kusabab Maret sayogi pikeun iPhone sareng ti ayeuna, ogé pikeun Android.

Aya alesan anu jelas anu ngécéskeun kunaon éta parantos dileupaskeun langkung awal pikeun Android tibatan alat Apple anu sanés. Ngan kusabab Apple Music Classical dumasar kana platform Primephonic., nu geus miboga aplikasi na pikeun Android. Janten aranjeunna kedah ngarobih antarbeungeut pangguna anu énggal sami sareng ios, sareng ngajalankeun.

Ogé kudu disebutkeun yén sanajan Apple Music jeung Apple Music Classical dua platform béda jeung aplikasi béda, Anjeun ngan kudu ngalanggan kahiji, jeung anjeun ogé bakal boga aksés ka kadua. A jéntré ti Apple.

Janten upami anjeun gaduh smartphone Android, terang yén Apple Music Classical sayogi salaku bébas download en Play Store Google. Anjeun log in sareng akun Apple Music anjeun, teras nikmati.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.