Apple ngaluncurkeun Beta anyar sareng urang ngahontal ios 15.6

Nalika seueur urang parantos ngarengsekeun apdet ageung pikeun ios 15, Kurang ti sabulan sateuacan WWDC 2022, Apple angkat sareng ngaluncurkeun iOS 15.6 Beta anu munggaran., babarengan jeung sésa Betas pikeun platform séjénna.

Apple henteu istirahat, sareng sanaos kanyataan yén ios 16 kirang langkung sabulan ti ditingalikeun ka umum, sanaos versi ahirna moal dugi dugi ka usum panas, éta nembé ngaluncurkeun Beta énggal ngeunaan naon anu bakal salajengna. apdet pikeun iPhone jeung iPad urang. Beta 1 tina ios 15.6 sareng iPadOS 15.6 ayeuna sayogi pikeun pangembang, sareng diperkirakeun ngahontal pangguna anu kadaptar dina program Beta Umum Apple enggal. Tapi teu ngan ieu Betas munggaran geus dirilis pikeun iPhone jeung iPad, tKami ogé gaduh vérsi énggal pikeun Apple Watch, watchOS 8.7 Beta 1, pikeun HomePod, HomePod 15.6 Beta 1, sareng pikeun Apple TV, tvOS 15.6 Beta 1.. Mac henteu tebih sareng kami gaduh macOS 12.5 Beta 1 sayogi, sareng teu nyésakeun tilu anu teu acan tiasa ngapdet ka Monterey, ogé ngaluncurkeun Beta munggaran tina macOS 11.6.7.

Kami henteu terang wartos anu dibawa ku vérsi énggal ieu, anu parantos kami unduh dina alat kami. Saatos ningali sababaraha (atanapi ampir enol) warta tina ios 15.5, kami henteu ngagaduhan harepan anu disimpen dina betas munggaran ios 15.6 ieu (sareng sésana), tapi sanaos. Ieu sigana perbaikan kinerja sareng perbaikan bug., meureun aya sababaraha kejutan menit panungtungan yén kami bakal ngabejaan Anjeun pas kami nyaho ngeunaan eta. Kejutan ageung diperkirakeun dina 6 Juni, nalika urang ngarepkeun seueur fitur énggal kalayan datangna iOS 16, watchOS 9 sareng macOS 13.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ricky Garcia cenahna

    Nya, hayu urang tingali upami ieu ngarengsekeun masalah anu aya hubunganana sareng homepod sareng siri sakaligus ...