Apple ngaleupaskeun béta kalima tina ios 16 sareng iPadOS 16

dinten béta di Cupertino. Sadaya parangkat lunak Apple énggal taun ieu anu masih dina fase tés nembé nampi pembaruan béta énggal pikeun sadaya pamekar. Sadaya alat perusahaan gaduh vérsi béta énggal tina parangkat lunakna. kaasup nu iPhones jeung iPads.

Janten bieu sajam kapengker nembé dileupaskeun pikeun sadaya pamekar béta kalima tina ios 16, jeung misan kahiji, iPadOS 16 béta 5. Hiji deui léngkah anu ngadeukeutkeun urang ka dinten peluncuran resmi pikeun sadaya pangguna, anu bakal janten nalika henteu panas deui...

Apple nembé ngarilis sajam ka tukang béta kalima parangkat lunak pikeun iPhones taun ieu: ios 16. Vérsi ekslusif pikeun pamekar. Dina sababaraha dinten, wangunan anu sami ieu bakal dileupaskeun ka sadaya pangguna non-pamekar anu ngadaptarkeun program tés béta umum Apple.

Tapi sakumaha biasa, henteu ngan ukur béta kalima tina ios 16 sareng iPad 16 parantos dileupaskeun. watchOS 9, tvOS 16jeung macOS Ventura. Janten ampir sadaya alat perusahaan ayeuna gaduh béta énggal tina parangkat lunakna ti taun 2022 ieu. AirPods sareng AirTags bakal leungit tina daptar.

Upami vérsi ahir ios 16 sareng iPadOS 16 tos siap dina waktosna, éta tiasa dileupaskeun dina tungtung konci Séptémber. Numutkeun kana nunjuk kamari Tandaan Gurman, Apple geus ngarekam keynote maya tradisional Séptémber na, dedicated ka presentasi rentang anyar iPhone 14 sarta Apple Watch taun ieu.

Sareng bakal aya keynote anu ditangguhkeun, sigana pikeun Oktober, khusus pikeun Mac sareng iPad énggal. Éta bakal janten nalika macOS Ventura resmi ningali lampu pikeun sadaya pangguna anu gaduh Mac anu cocog. Ku kituna antara Séptémber jeung Oktober, Sadaya pamaké alat Apple ayeuna bakal tiasa nguji software anyar pikeun taun ieu. Sabar, aya nu tinggaleun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose Manuel Molina cenahna

    Kuring geus dipasang betas umum tina ios 16 sarta watchOS 9. Pikeun kaluar tina program béta sarta boga versi resmi ios 16 sarta WatchOS 9 dipasang nalika aranjeunna dileupaskeun, sajaba ti mupus propil béta, naha kuring kudu ngalakukeun nanaon sejenna?

    1.    louis padilla cenahna

      Henteu, hapus waé sareng ngantosan versi resmi énggal kaluar.