Apple ngaluncurkeun betas kaopat pikeun pamekar ios 15.1 sareng sésana sistem operasi

ios 15.1

Dinten ieu dinten béta dina Cupertino. Upami aya pangembang Apple anu bosen di sababaraha juru planét, Apple nembé ngaluarkeun versi béta énggal pikeun programer sadaya sistem operasi na.

Dupi anu betas kaopat pikeun ios 15.1, iPadOS 15.1, tvOS 15.1, watchOS 8.1, sareng macOS Monterey. nyaéta, ampir sadaya alat perusahaan. Ngan ukur HomePods sareng AirPods anu luput. Janten pas aranjeunna diuji, urang bakal ningali naha aranjeunna nyayogikeun berita penting, atanapi ngan ukur pikeun menerkeun kasalahan anu dideteksi dina betas katilu.

Ngan sajam ka pengker, Apple ngaluarkeun versi béta anyar sadaya sistem operasi na pikeun sadaya pangembangna. Aranjeunna betas kaopat, janten dina prinsipna aranjeunna henteu kedah nyayogikeun berita anu penting, sareng kamungkinan paling gampang kasalahan anu leres kauninga dina vérsi béta saacanna.

Aranjeunna betas kaopat tina iOS 15.1, iPadOS 15.1, tvOS 15.1, watchOS 8.1, sareng macOS Monterey. Versi parangkat lunak Mac taun ayeuna mangrupikeun hiji-hijina anu teu acan dileupaskeun pikeun sadaya pangguna. Dipiharep Senén payun anjeunna bakal hadir dina acara "Unleashed" anu parantos direncanakeun ku perusahaan.

Sakumaha biasana, betas énggal ieu diunduh ngalangkungan OTA tina menu "Setélan" dina alat-alat éta kalayan akun pangembang otorisasi perusahaan anu parantos parantos dipasang betas sateuacana.

Sareng kami émut sakali deui yén henteu disarankan pikeun masang versi béta tina parangkat lunak Apple anu béda dina alat utama anjeun anu anjeun anggo pikeun jalan. Sanaos aranjeunna biasana stabil sareng dipercaya, éta picilakaeun kanggo dianggo, sareng naon waé kasalahan anu serius tiasa nyababkeun anjeun leungit sadaya inpormasi dina alat, atanapi anu langkung parah, ngajantenkeun henteu tiasa dianggo.

Kusabab kitu teh pamekar Aranjeunna masangkeunana dina alat anu parantos aranjeunna anggo pikeun panggunaan éta, salaku salah sahiji deui pakakas karyana. Janten gaduh sakedik kasabaran, sareng ngantosan masang vérsi resmi pikeun sadaya pangguna, sahingga tiasa ngaraosan warta yén betas ieu dilebetkeun kalayan jaminan lengkep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.