Apple ngaluncurkeun dua pengumuman iPhone 6s anyar

hé-siri-pengumuman-iphone-6s-1

Apple, henteu sapertos Microsoft, sareng sanaos seueur pangguna anu henteu hoyong mikawanohna, nyéépkeun seueur artos dina iklan, utamina dina sababaraha bulan saatos diluncurkeun produk anyar. Kami ngan ukur kedah nonton iklan tipi pikeun ningali kumaha iklanna pikeun Apple Watch sareng iPad Pro anu anyar teras-terasan ngabahekeun urang bari.

Anu darso dumasar Cupertino aranjeunna nembé ngaluncurkeun dua iklan énggal dirancang pikeun ngadorong mésér alat andalan anjeun Natal ieu. Anu mimiti pengumuman judulna Kuat pisan sareng anu kadua Hei Siri.

Duanana pengumuman dimimitian ku nyarios yén teu aya anu robih dina iPhone 6s anyar, teras teras sadaya fitur anyar anu sayogi dina modél énggal mimiti muncul yén Apple ngaluncurkeun di pasar sababaraha bulan ka pengker, ngajaga éstétis anu sami sareng modél anu dipasihkeun taun kamari sareng anu nyababkeun modél layar 4,7 sareng 5,5 inci anu ditunggu-tunggu sadaya pangguna.

Dina iklan ieu urang tiasa ningali kumaha palaku, panulis sareng sutradara pilem Jon Favreau, kagum ku kualitas rekaman anu parantos dilakukeun ku sababaraha siswa dina iPhone 6s. Iklan na ditungtungan ku nyarios "sajaba ti iPhone anu paling kuat anu kantos didamel, henteu seueur anu robih."

Pengumuman kadua, Hei Siri, urang tiasa ningali aktris Spanyol Penelope Cruz naros ka Siri anu janten présidén Great Britain di 1868 nalika ngeusian kata silang bari henteu kedah némpél alat iraha waé, salah sahiji fungsi anyar iPhone 6s anyar ieu.

apel ngagunakeun deui jalma-jalma kasohor dina iklan pikeun ngamajukeun iPhone 6s anyar. Sateuacanna urang parantos ningali sababaraha dinten ka pengker, iklan Natal anu dibéntangan ku Steve Wonder sareng Jamie Foxx dina iklan anu sanésna patali sareng Siri.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.