Apple ngaleupaskeun ios 15.2 sareng WatchOS 8.3 Beta 1

Hiji dinten saatos peluncuran iOs 15.1 sareng sésa vérsi pikeun platform Apple anu sanés, perusahaan Cupertino parantos ngaluncurkeun. Béta munggaran tina pembaruan gedé salajengna: ios 15.2 sareng iPadOS 15.2 sareng watchOS 8.3.

Betas mimiti ios 15.2 parantos sayogi pikeun pamekar, sanés pikeun pangguna anu kadaptar dina Beta Umum ayeuna. Dina waktos ayeuna urang henteu terang warta utama versi énggal ieu, sanaos tina catetan anu Apple tinggalkeun dina Béta énggal ieu sigana bakal ngenalkeun pilihan anyar dina setélan sistem anu bakal masihan kami laporan ngeunaan Privasi Aplikasi. Dina setélan kami bakal gaduh ménu énggal dimana urang tiasa ngaktipkeun laporan privasi ieu, sareng inpormasina bakal ditingalikeun nalika kami nganggo aplikasi. Éta ogé parantos nambihan parobihan kana sistem telepon darurat tina iPhone. Ayeuna urang tiasa nelepon ieu sacara otomatis upami sababaraha kali pencét tombol daya, atanapi upami urang pencét sareng tahan tombol daya sareng tombol polumeu. A mundur dalapan detik lajeng bakal muncul.

Salian Beta munggaran ieu ios 15.2 sareng iPadOS 15.2, Apple ogé parantos ngarilis versi uji pamekar munggaran tina watchOS 8.3. Apple henteu acan ngantunkeun catetan ngeunaan warta ngeunaan pembaruan ieu, janten urang kedah ngantosan pikeun ngaunduh kana alat kami pikeun tiasa nginpokeun ka anjeun ngeunaan sadaya anu kalebet.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.