Apple ngaleupaskeun ios 9.1. Kami ngawartosan anjeun sadayana wartosna

ios-9.1 Sababaraha menit ka pengker, Apple parantos ngaluarkeun versi akhir tina ios 9.1. Versi anyar ieu kalebet saétang emoji énggal sareng paningkatan dina Poto Langsung, diantawis novelities anu sanés anu kami bakal wincikan di handap ieu. Unduhan ngagaduhan beurat 313mb dina iPhone 6s Plus sareng éta waé sayogi ngalangkungan OTA. Upami éta henteu nembongan ngalangkungan iTunes, antosan sababaraha menit. Kami ngingetan yén anjeun kedah gaduh batré 50% atanapi nyambungkeun alat kana saluran listrik pikeun masang apdet.

Naon Anyar di ios 9.1

  • Éta ningkatkeun fungsi Poto Langsung anu ayeuna sacara cerdas ngadeteksi nalika pangguna angkat atanapi nurunkeun iPhone sahingga gerakan ieu henteu didaptarkeun sacara otomatis dina poto (Saé!).
  • Langkung ti 150 karakter emoji anyar anu saluyu sareng Unicode 7.0 sareng 8.0 emoji.
  • Stabilitas CarPlay, Musik, Foto, Safari sareng Milarian anu langkung ageung.
  • Kinerja anu langkung saé tina antar muka multitasking.
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun Kalénder lirén ngaréspon dina tampilan bulanan.
  • Ngalereskeun masalah anu ngahambat sababaraha pangguna ngajalankeun Game Center.
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun eusi diageungkeun dina sababaraha aplikasi.
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun nomer salah pesen anu teu kabaca ditingalikeun dina akun POP.
  • Ngalereskeun masalah anu ngahambat pangguna ngahapus kontak anu anyar anu disarankeun dina email atanapi pesen téks anyar.
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun sababaraha seratan henteu muncul dina hasil pamilarian Mail.
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun palang abu-abu tetep aya dina awak pesen audio.
  • Ngalereskeun masalah anu nyababkeun kasalahan aktivasina ku sababaraha operator.
  • Ngalereskeun masalah anu nyegah pembaruan sababaraha aplikasi ti App Store.

Di sisi anu sanésna, sakumaha kuring terang yén seueur anjeun anu ngantosan éta, éta dianggap que WhatsApp bakal ngamungkinkeun anjeun nganggo bewara interaktif pikeun ngabales pesen tanpa nuliskeun aplikasi. [Ngaronjatkeun]. Bewara WhatsApp interaktif anu dikonfirmasi:

gancang-réspon-whatsapp

 

Pangguna anu ngalaman jailbreak, tetep jauh ti ios 9.1 dugi bewara énggal. Paling dipikaresep éta henteu deui rentan ka jailbreak, tapi éta henteu acan tiasa dipastikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

38 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sebastian cenahna

    naon warta alus! turun ayeuna ....

    1.    miracleshortensia cenahna

      Salam ti Kuba, naon anu kuring carioskeun ngeunaan ios 9.1 anu énggal

  2.   Jordy cenahna

    Kumaha vérsi ieu dina hal bug? Kuring masih dina jam 8.4.1, naha anjeun nyarankeun pikeun ngapdet?

  3.   luchomican cenahna

    Leres, bapak-bapak, réspon gancangna parantos tiasa dianggo sareng emotikon méwah

  4.   Cocacolo cenahna

    Hei sareng upami anjeun parantos masang béta, kumaha anjeun tiasa ngadeteksi vérsi anu anyar? sabab ngadeteksi apdet. Hatur nuhun.

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, Cocacolo. Upami henteu kauninga (kuring henteu yakin), anjeun kedah ngadamel cadangan, maksakeun modeu DFU ( https://www.actualidadiphone.com/poner-el-iphone-en-dfu-mode/ ) sareng balikeun sareng iTunes.

      Hiji salam.

    2.    DaniFdez95 cenahna

      Upami anjeun ngalanggan betas umum Apple, nalika anjeun ngamimitian nguji betas, profil dipasang pikeun anjeun nunjukkeun éta betas dina setélan. Pikeun kéngingkeun vérsi akhir anjeun kedah ngahapus propil éta, pikeun anjeun buka setélan, umum, profil sareng di jero anjeun ngahapus perangkat lunak béta. Teras anjeun buka pembaruan parangkat lunak sareng vérsi akhirna bakal muncul. Sing salamet

  5.   luchomican cenahna

    Éta gumantung kana alat anjeun dina waktos ayeuna kuring nyarios sareng anjeun ti iphone 6s plus sareng sadayana langkung saé tibatan enol bug atanapi lag, réspon gancang tina whatsapp jalan sampurna, emotikon anyar sareng kanggo kuring anu paling penting nyaéta stabilitas sareng koreksi kasalahan musik tungtungna! nunjukkeun yén sanajan youtube ngaluncurkeun jasa streaming jaringan youtube na, éta waktuna nawiskeun jasa anu langkung saé ...

  6.   dinobatkeun angelik cenahna

    unduh pembaruan

  7.   luchomican cenahna

    sambungkeun ka iTunes sareng lebetkeun dina modeu dfu! Atanapi pencet dua tombol dina waktos anu sami salami 10 nalika anjeun nyambungkeun iPhone kana iTunes, upami anjeun henteu ngagaduhan iTunes, atur telepon ti 0 teras pasang salinan cadanganna

  8.   saha cenahna

    Hai Pablo, naha perlu pikeun pamasangan ios 9.1 anu bersih? atanapi parantos dilakukeun ku ios 9 cekap?

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, jota. Kuring ngan ukur ngajantenkeun 0 nalika ngarobah nomer munggaran. Kuring tumaros dina ios 9 sareng kuring moal ngalakukeun deui dugi ka aya bewara anu awon atanapi ios 10 dileupaskeun.

  9.   saha cenahna

    oke hébat! Abdi badé tumaros, hatur nuhun pisan. Kuring badé nyarios kumaha ngeunaan ios 9 ... naon kesan mimiti anjeun? naha bakal janten naon anu dijangjikeun janten ios 9?

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Dina waktos ayeuna kuring ngaraos langkung cairan. Perbaikan multitasking (pamilih aplikasi) katenjo pisan.

      Upami éta bakal dijanjikeun, ayeuna kuring émut yén aranjeunna nyarioskeun ngeunaan beurat, éta kusabab pangirangan nalika ngaunduh aplikasi. Ngeunaan kinerjana, upami éta kajantenan di El Capitan, éta bakal ningkat, tapi harepan na luhur pisan. Éta bakal hésé nurut.

  10.   Cava cenahna

    Hiji-hijina hal anu kuring henteu resep nyaéta pikeun béja Whtas interaktif perlu ngaktipkeun pilihan sawangan, anu aya dina setting naon, janten upami layar i6 abdi dikonci, sadayana tiasa ningali pesen kuring, kaayaan anu anjeun entong lulus nganggo imessage 🙁

  11.   Juan Carlos cenahna

    Nya kuring masih gaduh lag

  12.   Luis atanapi Gonzalez cenahna

    réspon gancang tina whatsapp karya, tapi dina grup aranjeunna ngan ukur damel nalika aranjeunna hoyong éta kasalahan anu kuring ngarepkeun aranjeunna bakal ngajawab

  13.   GD cenahna

    Kuring kuciwa sanggeus dimutakhirkeun kuring henteu terang naha éta ngan ukur kajadian kuring tapi bahkan sateuacan ngalakukeun éta layar kuring anu pangsaéna ... Saatos ngamutahirkeun éta kaluar ku bingkai bodas sareng sésana dicét dina warna biru sigana rada ngaganggu sigana layar abdi rusak sareng nembéan update️
    Upami éta kajantenan ka batur punten wartosan kuring kusabab kuring kuciwa sareng hariwang yén éta moal dibereskeun. Abdi gaduh iPhone 5.

  14.   carlos itachi cenahna

    Salam ti Ékuador Kuring gaduh 4s d 16gb anjeun pikir bakal janten ide anu saé pikeun ngapdet janten 9.1 sabab kuring ngagaduhan 9.0.2 sareng upami éta tiasa dianggo saé

  15.   Airene cenahna

    Abdi nembé énggal sareng kuring henteu kéngingkeun ikon énggal sababeee ?????? Batur ngabantosan kuring

  16.   Luis cenahna

    Balesan gancang ti fb Messenger parantos tiasa atanapi henteu! ??

  17.   Raquel cenahna

    Halo! Naha aya anu tiasa nyarios ka kuring dimana 150 emoji anyar na? Nuhun

  18.   Jordan cenahna

    jst jst

  19.   Rafa sierra cenahna

    Halo, kumaha damang, kumaha damang sadayana? Kuring nuturkeun halaman ieu kusabab kuring mendakan tulisan anu saé ngeunaan sadayana berita iOS 9 ieu sareng sadayana anu aya hubunganana, tapi kuring hoyong anu ngabantosan kuring atanapi mamatahan ka kuring, aranjeunna nyarankeun yén kuring ngapdet kana 9.1 ayeuna kuring aya dina édisi pangénggalna ios 7 xD naha janten kuring kaala iphone anu kapasitas na 64GB, Salam ka sadayana!

  20.   Nicolas cenahna

    Naha parantos aya jawaban gancang pikeun fb msn atanapi masih teu aya ???

  21.   Rafa sierra cenahna

    Hahaha Abdi hilap nyebatkeun yén kuring gaduh 4Gb iPhone 64S kalayan ios 7.1.2, Salam

  22.   Ramon cenahna

    Milarian kontak dina kontak henteu jalan, dina iphone 6 kuring

  23.   Ramon cenahna

    Milarian Kontak henteu jalan dina kontak dina iphone 6, dina papan luncur enya, tapi henteu dina kontak

    1.    AlexanderJ. cenahna

      Hal anu sami ogé kajantenan kuring, pikeun milarian pikeun ngajalankeun éta nunjukkeun sadaya grup dina kontak boh icloud sareng anu sanés anu anjeun gaduh, upami anjeun nganggo akun anu sanés sacara standar pikeun nunjukkeun kontak, contona email nganonaktifkeun kontak icloud sapertos kieu : «Kontak icloud» Setélan - icloud - kontak (OFF).

  24.   Lex cenahna

    Sajauh ieu lumayan lumayan pikeun kuring, ngémutan sababaraha kasalahan anu kagungan vérsi sateuacana, langkung lancar, réspon interaktif dina Wapp, upami anjeun peryogi sawangan, kuring henteu nganggap ngaktipkeunana, aranjeunna lakukeun sami sapertos pesenna, emojis anyar saé pisan, tapi teu aya gunana upami henteu sadaya kontak kuring gaduh iPhone, anu kami terang henteu sapertos kitu, kuring bakal pesen sorangan .. Iphone 5s .. anu pangsaéna!

  25.   Pendeta cenahna

    Rafa tong update

  26.   Rafa sierra cenahna

    Pastorelli, kunaon? Naon iDevice anjeun gaduh? :( ok abdi antosan langkung!, Nuhun, Salam !!

  27.   hm cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring salaku Ramón, milarian kontak henteu tiasa dianggo pikeun kuring!

  28.   tagihan cenahna

    Milarian dina kontak tiasa dianggo nalika anjeun kedah ngapdet ti mimiti teras muka cadangan

  29.   Roci cenahna

    Halo, kuring gaduh iPhone 4s sareng ios 8.3, anjeun mamatahan kuring pikeun ngaunduh ios 9.1? Abdi gaduh 2,6 gb gratis, urgent helpeeeeeee nuhun

  30.   Miguel cenahna

    Milarian kontak henteu dianggo pikeun kuring nalika ngamutahirkeun ka IOS 9.1, naon anu kuring tiasa laksanakeun? Éta ngan ukur dianggo pikeun kuring upami kuring ngaklik Grup dina Kontak, tapi tangtosna kuring henteu bakal ngalakukeun éta salamina. Kumaha carana abdi tiasa méréskeun éta?

  31.   babaturan deukeut cenahna

    Hai, abdi gaduh iPhone 5 sareng abdi hoyong ngapdet ios ka 9.1 sareng kuring panasaran naha wajib nuliskeun deui kecap konci iCloud ...