Apple Ngaleupaskeun ios sareng iPadOS 15.1 RC pikeun Pamekar

Apple kakarék ngantepkeun urang ku sungut urang kabuka saatos presentasi MacBook Pro énggal sareng M1 Pro anyar sareng M1 Max. Komputer anyar anu sumping pikeun ngarobih deui dunya komputasi ... M1 parantos kaget, anjeun bakal ningali M1 Pro sareng Max. Tapi henteu sadayana badé janten Mac. Apple ogé hoyong nampilkeun AirPods anyar sareng HomePods Mini énggal, sareng sadaya ieu pamekar parantos damel deui saprak di Cupertino nembé ngaluarkeun versi RC ios sareng iPadOS 15.1. Terus baca yén kami masihan anjeun sadayana rinci ngeunaan versi anyar ieu.

Sakumaha urang sering nyarioskeun anjeun, vérsi ieu kanggo pamekarÉta mangrupikeun vérsi béta anu, sanaos dugi kana versi Calon Kaluaran, masih kénéh betas. Sareng ngaleupaskeun vérsi ieu ngagaduhan hartos: moal lami deui urang bakal tiasa ningali vérsi anu stabil dina alat kami. ios sareng iPadOS 15.1 nyandak pamutahiran pikeun alat-alat urang diantarana kami mendakan Balikkeun SharePlay, fungsi anyar anu bakal ngamungkinkeun urang nelepon babaturan urang sareng berinteraksi sareng aranjeunna ku ningali pilem atanapi ngadangukeun musik babarengan. Kalayan SharePlay, daptar puter sareng sinkronisasi program tipi anu dibalikkeun janten sadayana pamilon tiasa ningali dina waktos anu sami.

Salaku tambahan, pikeun pangguna tina iPhone 13 Pro, ios 15.1 nyandak kami pangrojong pikeun ngarékam pidéo di ProRes (sampurna pikeun ngédit dina M1 Max anyar anjeun), diwatesan ku 30fps dina 1080p dina alat anu nganggo "ngan" 128GB panyimpenan (anu sanés tiasa ngarekam dina 4K); sareng ogé anu kamungkinan pikeun nganonaktifkeun Makro Otomatis keur deukeut pisan obyék. Berita anu ogé aya dibarengan ku perbaikan bug anu khas anu bakal ngajantenkeun ios 15 langkung stabil. Versi anu sigana bakal urang tingali dina vérsi anu stabil minggu payun janten tetep ditunggu sabab kami bakal ngabéjaan anjeun pas urang gaduh berita.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.