Apple Ngaluncurkeun Unity Lights Sphere Anyar pikeun Ngadukung Equity sareng Kaadilan Ras

Salah sahiji hal anu urang paling resep ngeunaan Apple Watch nyaéta spheres, Kamungkinan maké arloji anyar unggal poé, kamungkinan kapribadian, sagalana nu lingku Apple Watch. Aya telepon umum pikeun sadaya jam tangan, éksklusif pikeun modél énggal, bahkan éksklusif pikeun modél Nike sareng Hermès. Éta sadayana tiasa dianggo sampurna, sareng ieu tiasa janten alesan kunaon Apple henteu kantos muka galeri spheres ka pihak katilu. Tapi, sakapeung aranjeunna kaget kami ti Cupertino ku ngaluncurkeun spheres tanpa aya bewara sateuacana... Ayeuna, nembé ngaluncurkeun Unity Lights énggal, lingkup énggal tina inisiatif Racial Equity and Justice. Tetep maca yén kami masihan anjeun sadayana detil.

Ngan sataun katukang jeung watchOS 7.3 sumping ka Unity sphere pikeun alesan sarua ieu rojongan pikeun Equity jeung Kaadilan ras, a sphere nu ogé datang babarengan jeung tali commemorative. dinten ieu, Apple kaget urang ku ngadesain ulang tali peringatan sareng dial, Nyatana, parantos ngaluncurkeun béwara ka sadaya pangguna Apple Watch pikeun nyobian sphere anyar ieu. Dial "analog" anu pertama kalina ngarobih desain klasik sphere of jarum ngajadikeun eta meta salaku neons nu nembongkeun kasang tukang sphere jeung warna bendera Pan-Amérika.. Ku jalan kitu, anjeun tiasa unduh langsung ngalangkungan galeri spheres Apple Watch anjeun.

Apple nembé ngaluarkeun édisi khusus Apple Watch Black Unity Braided Solo Loop sareng jam tangan Unity Lights anu cocog anu diideuan ku Afrofuturism, filsafat anu ngajalajah pangalaman hideung ngaliwatan narasi sains, téknologi sareng pemberdayaan diri. Salaku bagian tina peluncuran ieu, Apple ngarojong organisasi fokus kana promosi inklusi dina sains jeung téhnologi pikeun komunitas warna ngaliwatan racial Equity na Kaadilan Inisiatif.

Dirancang ku anggota sareng sekutu komunitas kreatif hideung Apple pikeun ngagungkeun sajarah sareng budaya hideung, Apple Watch Black Unity Braided Solo Loop sareng nonton Unity Lights ngagungkeun generasi Amérika Hideung di diaspora Afrika. Desain ieu ngalambangkeun kapercayaan komunal dina kabutuhan dunya anu langkung adil. Kelir beureum jeung héjo dina bandéra Pan-Afrika némbongan salaku lampu belang-belang dina pita hideung.

Tali Solo Loop Black Unity spektakuler… Sabuk diideuan ku afrofuturism sareng éta ngalambangkeun kabutuhan dunya anu langkung adil. Dijieunna tina poliéster daur ulang (kalawan leuwih ti 16000 filamén), mibanda a hideung kalayan flecks héjo sarta beureum. Sampurna pikeun digabungkeun sareng sphere Unity Lights énggal. Hargana 99 euro sareng anjeun parantos sayogi di Apple Store. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)