Apple ngajalankeun studi pikeun ngadeteksi COVID-19 sareng Apple Watch

ECG dina Apple Watch Series 6

Kami parantos kaserang panyakit COVID-119 langkung ti sataun sareng sigana moal aya tungtungna ... Masalah sareng vaksin, masalah sareng kabijakan kendali, berita anu teu aya tungtungna anu masihan urang istirahat dina nyanghareupan pandemi ieu anu hésé pisan pikeun urang mangaruhan. Tapi dina nyanghareupan seueur berita anu teu hadé, urang salawasna ngagaduhan harepan anu ganjil. Dinten ayeuna Apple nembé ngaluarkeun studi anyar anu mana éta bakal nganggo Apple Watch pikeun ngadeteksi mimiti inféksi COVID-19. Terus baca yén kami masihan anjeun sadayana rinci ngeunaan ulikan anyar ieu ku Apple pikeun deteksi COVID-19.

Sakumaha urang carioskeun, Apple hoyong ngaluncurkeun studi anyar (Karesep perusahaan nganggo Apple Watch pikeun ngadeteksi masalah kaséhatan parantos dipikaterang) sareng anu ngadeteksi panyakit pernapasan, kaasup COVID-19 atanapi flu, studi anu bakal dilakukeun di Amérika Serikat dina kolaborasi sareng Universitas Washington sareng Studi Flu Seattle, sareng éta bakal lami genep bulan. Ngaliwatan Universitas sareng aplikasi Panalitian Apple, telepon bakal diluncurkeun pikeun pangguna pikeun ngalamar. Upami aranjeunna kapilih bakal disayogikeun sareng Apple Watch anu bakal ngempelkeun data ngeunaan kaséhatan sareng kagiatanana. Éta ogé kedah ngalengkepan survey (mingguan sareng bulanan) ngalangkungan Apple Research di iPhone na ngeunaan gejala pernapasan sareng gaya hirupna.

Upami pangguna kaserang nalika diajar, tés PCR gratis bakal disayogikeun. pikeun ngabédakeun data anu dihasilkeun ngalangkungan Apple Watch. Sareng mangrupikeun sensor Apple Watch anu pang anyarna tiasa nyarios seueur tentang kumaha kaayaan urang. A Panilitian Mount Sinai mendakan yén Apple Watch sanggup ngaramal diagnosis positip ngeunaan COVID-19 nepi ka saminggu sateuacan tés PCR. Sareng anjeun, Naha anjeun bakal ilubiung dina tés anu sami di Éropa?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.