Apple ngaluncurkeun kisaran iPad anyar, nyorot iPad Air énggal sareng desain Pro

Ya Kami terang sadayana berita ngeunaan Apple Watch Series 6 énggal, Apple Watch anyar anu modél anyar warna-warni anu parantos diluncurkeun ku Cupertino, Apple Watch anu Apple Watch SE dilebetkeun anu sumping pikeun merevolusi pasar smartwatch ku janten modél ékonomi anu seueur ku novelities modél anu unggul. Tapi ieu henteu réngsé di dieu ... Tim Cook parantos ngumumkeun yén dina Keynote dinten ayeuna urang bakal ningali berita ngeunaan Apple Watch sareng iPad, sareng enya giliran giliran tablet Apple. Barudak ti Cupertino nembé nampilkeun iPad Air énggal sareng iPad generasi ka-XNUMX énggal. Saatos luncat kami nyarios ka anjeun sadaya berita ngeunaan iPad Air anyar ieu, sareng éta ngagaduhan desain iPad Pro ...

Jalma-jalma kantos nyarioskeun perkawis modél anyar ieu sareng tungtungna janten resmi. Apple ngantunkeun modél iPad klasik sareng ngawariskeun desain iPad Pro. IPad anyar anu kuat anu sumping sahingga urang beuki mopohokeun laptop sabab éta modél ékonomi kalayan fitur modél unggul. Sakumaha urang carioskeun, iPad Air anyar ngahijikeun desain iPad Pro, sareng éta ngagaduhan layar anu saé Rétina Cair 3.8 juta piksel anu bakal ngamanpaatkeun poto anjeun, iPad Air anyar ngahijikeun tombol bumi anyar nganggo Touch ID. IPad Air anyar ngahijikeun prosésor A14 5nm éta ngahijikeun sadaya kabaruan ngeunaan pembelajaran mesin anu urang tingali dina modél Pro, sareng konektor USB-C anyar, éta ogé cocog sareng magic kibor. IPad Air énggal ogé diluncurkeun dina a rentang warna anyar (héjo, biru, pink, kulawu ...), sareng bakal diluncurkeun dina Oktober kanggo $ 599.

IPad generasi kadalapan anu anyar janten modél anu paling murah tapi sanés alesan éta mangrupikeun pilihan anu urang henteu kedah tumut kana akun. A12 bionic, 40% langkung gancang tibatan modél sateuacanna, fitur anu ngajantenkeun ieu iPad pangsaéna kanggo sadaya pangguna anu milarian tablet kanggo kabutuhan kantor. IPad anu kompetitif pisan anu ngajangjikeun janten penjual anu pangsaéna pikeun perusahaan kusabab desain na, sareng sadaya kabaruan mesin saraf anu ngamungkinkeun dugi ka 5 triliun operasi, prosesor anu kuat anu bahkan ngamungkinkeun anjeun ngédit poto anjeun atanapi bahkan nganalisis sesi latihan ténis anjeun. Sareng leres, éta ogé ngamungkinkeun interaksi sareng Apple Pencil. Ngantosan terang harga dina euro, iPad ieu diluncurkeun kalayan harga $ 329, sareng anjeun tiasa kéngingkeun dinten Jumaah ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.