Apple ngamimitian ngajual iPhone 7 sareng 7 Plus dina bagian anu disimpen deui

Sareng éta mesin Apple henteu lirén sareng sababaraha dinten pangguna anu dumuk di Amérika Serikat parantos gaduh dua modél ieu sayogi dina bagian anu direnovasi atanapi disimpen. Sakumaha urang sering nyarioskeun dina kasus ieu, nyimpen tiasa narik upami anjeun mikir mésér iPhone 7 atanapi 7 Plus, tapi pasti jelas yén éta lain alat énggal.

Pondokna, éta saé yén sadayana terang bagian ieu dina halaman wéb Apple sareng modél anyar anu dilaksanakeun nyaéta iPhone 7 sareng 7 Plus. Sababaraha minggu parantos kalangkung ti saprak model i diluncurkeun di Spanyol.10,5 inci Pad Pro di Spanyol kalayan diskon 15% sareng ayeuna iPhone ieu ditambihan.

Anu négatipna nyaéta Apple henteu nerapkeun diskon anu sami pikeun sadaya alatna sareng dina hal ieu pikeun iPhone 7 kami gaduh diskon 9% tina harga resmina, sareng pikeun modél iPhone 7 Plus aranjeunna ngahontal 10%. Positipna nyaéta urang tiasa mendakan sadaya kamampuan dina bagian ieu anu disimpen ku Apple, anu upami urang mésér énggal dina App Store henteu kajantenan ngawatesan penjualan sacara éksklusif pikeun 32 sareng 128 modél GB.

Apple ngalaksanakeun prosés restorasi sareng perbaikan anu ketat pikeun nempatkeun alat-alat ieu deui di pasar tapi écés komo upami aranjeunna sigana mah, urang henteu ningali produk anyar. Bungkusan iPhone 7 sareng 7 Plus ieu bénten sareng modél énggal sareng jelas nyatakeun yén produk-produkna disimpen atanapi didereskeun di dinya. Hal anu saé nyaéta urang salawasna tiasa ngahémat sakedik artos dina pameseran sareng ieu mangrupikeun hal anu salawasna ngaapresiasi, dina kasus iPhone, Apple ngagaduhan ayeuna dina halaman wéb iPhone Amérika 6s anu disimpen, 6s Plus, iPhone 7 sareng 7 Plus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.