Apple ngirangan produksi AirPods nalika permintaan turun

AirPods generasi ka-2

Nalika mangtaun-taun parantos kalangkung ti saprak peluncuran generasi mimiti AirPods, seueur anu janten perusahaan anu ngaluncurkeun langkung ti alternatif anu pikaresepeun pikeun pasar, janten jumlah pilihan anu sayogi parantos ningkat pisan (henteu ngitung headphone chinorris).

Dina taun kamari, sanaos kanyataanna anu tiasa dianggo Apple parantos ningkat penjualanana, ieu sanés kaayaan AirPods, anu tumuhna kalem kusabab permintaan anu seueur anu ayeuna aya di pasar, janten masalah waktos. nu Apple bakal ngeureunkeun produksi.

Numutkeun ka budak lalaki ti NikkeiNyebutkeun sumber anu teu dikenal, Apple ngarepkeun ngadamel antara 2021 sareng 75 juta unit AirPods dina 85, angka anu langkung handap tina ramalan yén perusahaan parantos ngadamel éta éta nangtung dina 110 juta.

Révisi dina ramalan manufaktur negeskeun yén penjualan AirPods ayeuna parantos kalem, sanaos kanyataanna saprak diluncurkeun, unggal taun penjualan aranjeunna parantos tumuh dina perséntase dua digit.

Pangurangan anu paling penting dina pesenan nyaéta kuartal kadua nuju mimiti anu katilu. Tingkat inventaris [di gudang] sareng saham toko-toko pikeun AirPod ayeuna tinggi ... sareng paménta henteu kuat sapertos anu diarepkeun.

Dina Januari taun ieu, perusahaan Counterpoint nyatakeun yén pangsa pasar Apple dina kategori headphone nirkabel angkat tina 41% kana 29% dina 9 bulan terakhir 2020. Masih, 29% langkung ti dua kali lipat tina pesaing na anu luhur, Xiaomi, dituturkeun ku Samsung kalayan pangsa 5%.

Kamungkinan ageung, penjualan AirPods didorong deui nalika akhir taun, generasi katilu AirPods diluncurkeun, AirPods yén upami urang teu malire rumor, bakal gaduh penampilan anu sami sareng AirPods Pro tapi tanpa sistem pembatalan noise sareng desain anu langkung kompak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.