Apple ngumumkeun iPad anyar dina € 399

Apple parantos ngabuka Apple Store na sareng salah sahiji produk anu disajikeun nyaéta iPad langkung mirah langkung anyar anu ngagantikeun iPad Air 2. Tablet anyar kantun disebat «iPad», tanpa langkung, sareng urang tiasa nyindekkeun spésifikasi na dina Mangrupikeun iPad 9,7 inci anu nganggo prosesor A9, langkung lami tibatan iPad Pro ayeuna, sareng harga anu pikaresepeun € 399.

Sayogi dina warna pérak, emas sareng rohangan abu, iPad énggal ninggalkeun sagala jinis ahiran tetep salaku modél entri, anu paling terjangkau tina tablet Apple, kalayan spésifikasi anu parantos parantos tinggaleun jaman, tapi masih valid pikeun seuseueurna pangguna anu henteu peryogi iPad Pro sareng aranjeunna henteu hoyong nyéépkeun artos sanés anu diperyogikeun ku model top-of-the-range perusahaan. Tina € 399 kanggo modél 32GB sareng € 499 kanggo modél 128GB, iPad anyar ieu anu ngagaduhan prosesor anu sami sareng iPhone 6s, sareng anu jelas ogé hadir sareng sénsor sidik jari.

Minangka tukeran harga anu langkung handap ieu dibanding baraya anu langkung sepuh, urang ngagaduhan yén éta henteu cocog sareng Apple Pencil, éta henteu ngagaduhan konektor anu pinter sareng layar na henteu ngagaduhan gamut warna P3 anu kalebet iPad Pro 9,7. Kurangna konektor pinter, éta henteu cocog sareng keyboard Apple ogé. Éta ogé rada kandel tibatan sesa iPad (75mm), sareng langkung beurat tibatan modél Pro na anu sami ukuranana (469gr). Éta tiasa dipesen ti 24 Maret.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.