Apple ngungkabkeun yén Fitness + tiasa diproduksi dina basa sanés

Kabugaran Apple +

Ladenan kabugaran Apple parantos lami aya sareng nyayogikeun kahirupan anu langkung séhat pikeun pangguna Apple di Amérika Serikat, Australia, Kanada, Irlandia, Selandia Anyar sareng Inggris. Nyaéta, ka nagara-nagara anu nganggo basa Inggris. Sanajan kitu, kalawan peluncuran anyar jasa di 17 nagara anyar, ti Apple ngantepkeun urang ningali yén jasa éta ogé tiasa sumping dina basa sanés sanés ngan ukur nganggo terjemahan.

Ladenan Apple Fitness + nembe diluncurkeun dina bungkusan Apple One Premium di 17 nagara anyar sajaba ti anu geus disebutkeun. Naon "masalah" anu aya dina jasa? Éta pidéo sareng palatihan ngan ukur dina basa Inggris sareng terjemahan dina basa anu dipilih. Ieu ogé nunjukkeun yén instruktur sareng palatih ogé nyarios basa Inggris sareng eusi ngan ukur diproduksi di bagian-bagian dunya.

Nanging, nalika Jay Blahnik, wakil presiden téknologi kabugaran Apple, ditaros, eta daun muka kamungkinan pikeun ieu robah dina mangsa nu bakal datang jeung Apple pikeun ngahasilkeun eusi dina basa béda jeung jeung instruktur lokal.

Sumuhun abdi pikir kami kabuka pikeun kamungkinan bade dimana wae Fitness +. Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantosan jalma tetep séhat sareng séhat. Kami hoyong narik saloba pangguna sabisa-bisa sareng ngajantenkeun pangalaman Fitness + sabisa-gancang pikeun pangguna.

Jay ogé nunjukkeun yén anjeunna bungah ningali Kabugaran + tumuwuh di mangsa nu bakal datang salaku jasa geus ngan geus sadia pikeun 9 bulan na ieu bakal ngan mimiti. Agustusan a masa depan pinuh ku inovasi dina sektor sakumaha loba kasempetan anyar bakal dihasilkeun.

Éta mangrupikeun hal-hal anu teu pernah urang bayangkeun yén urang bakal sayogi dina pigeulang urang. Kami parantos ningali sabaraha jauh Apple Watch parantos sumping sareng kami yakin yén Fitness + tiasa jauh teuing. Kami yakin bakal aya kasempetan anyar. Kami geus ngaropéa saran dumasar kana kabiasaan pamaké tapi Kami ngarasa yén bagian kaséhatan ngagaduhan seueur poténsi payun.

Blahnik ogé ngajelaskeun éta Apple Fitness + dikembangkeun sateuacan pandémik kalayan tujuan nawiskeun latihan anu fleksibel dimana pangguna tiasa ngalatih dimana waé, iraha waé sareng kumaha ogé anu dipikahoyong. Pandemik ngan ukur ngungkabkeun kabutuhan pangguna pikeun kalenturan ieu, saur anjeunna.

Anu pasti salah sahiji layanan Apple kalawan paling poténsial payun. Saban dinten langkung seueur jalma damel ti bumi atanapi jarak jauh, ngarambat sareng ngarambat pikeun padamelan sareng gaduh fasilitas pikeun nuturkeun palatih anjeun iraha waé sadinten sareng di mana waé di dunya ngajantenkeun Fitness + janten jasa total pikeun ieu. Naon anu henteu ditarjamahkeun? Masalah leutik. Tungtungna, pikeun nuturkeun latihan anjeun ngan ukur kedah ningali layar sareng turutan palatih. Sanaos leres yén éta ogé bakal nguatkeun pelatih pribadi ti sakumna dunya pikeun hoyong lebet sareng damel pikeun nawiskeun konténna dina jasa éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.