Apple parantos ngintunkeun langkung seueur iPads tibatan Samsung sareng Amazon gabungan

iPad Mini

IPad mangrupikeun tablet anu pangsaéna anu ayeuna urang tiasa mendakan di pasar, tablet anu sayogi dina sajumlah ageung vérsi pikeun sadaya kantong sareng kabutuhan tina pangguna, kasadiaan anu urang teu tiasa mendakan di pabrik anu sanés.

Numutkeun kana sungutna IDC, salami trimester terakhir, Apple parantos ngintunkeun 12.9 juta iPads (Model henteu direcah). Upami urang ngabandingkeun sareng inohong tablet anu dikirim Samsung sareng Amazon ka pasar, urang tingali kumaha jumlah duanana henteu ngaleuwihan jumlah unit anu dikirim ku Apple, nangtung dina 12.3 juta unit.

Pangiriman iPad 2021

Sanaos kanyataanna Apple parantos janten pabrikan anu parantos ngintunkeun seueur tablet dina kuartal terakhir, éta henteu acan anu paling ageung. Sedengkeun Samsung sareng Amazon parantos ngalaman pertumbuhan jumlah pengiriman masing-masing 13.3% sareng 20.3%, kanaékan Apple dibandingkeun sareng taun sateuacanna nyaéta 3,5%.

Pabrikan anu ngembang panggancangna Lenovo parantos jumlah tablet anu dikirimkeun. Huawei nutup klasifikasi kalayan turunna 53,7% dina jumlah kiriman dibandingkeun sareng taun sateuacanna.

Numutkeun data IDC, ayeuna Apple mendominasi pasar kalayan pangsa 31,9%, dituturkeun ku Samsung kalayan 19,6%. Dina posisi katilu nyaéta Lenovo kalayan pangsa 11,6%, dituturkeun ku Amazon kalayan pangsa pasar 10,7% sareng Huawei kalayan 5.1%. Bagikeun sésana 21% dibagi ku pabrik anu langkung alit.

Tablet parantos janten salah sahiji alat éléktronik anu langkung seueur pertumbuhan anu dialaman sapanjang taun 2020 kusabab pandemi, sareng Chromebooks pikeun kasaluyuan pikeun diajar. Dipiharep inohong anu luhur ieu bakal tetep salami sababaraha bulan ka payun dugi ka coronavirus ngamungkinkeun urang balik deui ka kahirupan samemehna (upami tiasa).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.