Naha Apple parantos nyiapkeun Apple TV generasi kalima?

apple tv generasi kalima

Sakumaha anjeun sadayana terang, Apple ngaluarkeun versi anyar kotak set-top na langkung ti sabulan katukang. Apple TV generasi kaopat énggal hadir sareng fitur-fitur penting anu penting, sapertos prosesor A8, 2GB RAM, App Store na nyalira atanapi Siri Remote, anu ngajantenkeun révisi penting pisan benten sareng versi sateuacanna. Nya, sigana mah di Cupertino aranjeunna mikir yén éta henteu cekap sareng aranjeunna bakal parantos nyobian sajumlah leutik Apple TV generasi ka lima, modél anu ogé bakal ngagaduhan berita penting ngeunaan versi ayeuna.

Inpormasi na sumping ka kami ti Digitimes sareng ngadugikeun garis perakitan Taiwan. Unit munggaran bakal didamel di bulan Désémber ieu, dimimitian ti produksi masal mimiti 2016. Upami leres, éta bakal janten pertama kalina Apple ngabaru kotak set-top na dina waktos anu singget, kumargi dugi ka ayeuna éta selalu diperbaharui unggal 2-3 taun. Patarosanna, naon sababna Apple bakal resep ngaluncurkeun vérsi anyar ieu gancang-gancang?

Di momen éta ngan ukur gosip anu henteu tiasa dianggap salaku inpormasi resmi, tapi Apple TV anyar diperkirakeun ngagaduhan prosesor langkung kuat anu bakal ngamungkinkeun anjeunna ningkatkeun kinerja pikeun, kuring ngadugikeun, «tambahkeun fungsi pikeun ngabantosan anjeun sanés ngan ukur minangka set-top-box«. Upami dikonfirmasi, mungkin alat anyar ieu sanés épolusi tina Apple TV 4, tapi mangrupikeun modél Pro atanapi Plus, janten tiasa disebatkeun.

Sakumaha anu parantos kuring sebutkeun dina langkung ti hiji kasempetan, ku Apple TV 4 Apple nyandak léngkah pikeun ngahijikeun dina alat anu sami sagala anu diperyogikeun pikeun ngahibur urang di ruang tamu urang, dimana konsol dilebetkeun. Urang tiasa masihan imajinasi gratis sareng mikir yén Apple ngagaduhan rencana pikeun nyiptakeun konsol nyalira, hal anu seueur pangguna anu kuring terang parantos ngantosan lami. Naha waktuna parantos sumping?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   honeys permata cenahna

    Santa ana manabi