Apple paténkeun sistem Touch ID dina layar anyar

Toel ID

Betapa bagja urang sadayana sareng anjeunna raray ID dina iPhone kami, kumargi éta ditanamkeun sababaraha taun ka pengker dina iPhone X, sahingga ayeuna ku topéng anu bagja urang sadayana parantos musnah.

Tapi jelas yén Apple henteu bakal ngantepkeun kami terdampar, sareng teras-terasan milari jalan kaluarna supados henteu uih deui kana sistem lami PIN muka konci nalika urang nganggo panyalindungan wajah. Minggu ayeuna anjeun kakarék dibales patén pikeun sistem anyar Toél ID dina layar. Urang bakal ningali naha aranjeunna parantos nerapkeun kana iPhone 13.

Tanpa ragu nganggo masker, éta henteu pikaresepeun. Sareng pikeun sadaya kasulitan anu diperyogikeun ieu, di luhur éta kami kudu muka konci iPhone kami sareng PIN, kalayan saé pisan kami nganggo Face ID.

Apple sadar kana hal ieu, sareng henteu lirén milari pilihan dina hal ieu. Kanggo ayeuna, aranjeunna bakal méréskeunana kalayan salajengna ios 14.5 pikeun pangguna anu ogé ngagaduhan Apple Watch, tiasa muka konci iPhone upami anjeun nganggo Apple Watch, sapertos anu ayeuna di Macs.

Sareng pikeun sésana pangguna, aranjeunna neraskeun nalungtik sareng Toél ID dina layar. Apple parantos ngagaduhan seueur patén anu gaduh sistem anu béda pikeun ngahontal ieu, tapi minggu ieu imah patén AS parantos masihan anu énggal pikeun perusahaan Cupertino kalayan prosedur énggal dumasar kana prisma pikeun maca sidik dina layar.

Sistem anu diuji dugi ka ayeuna, nyaangan permukaan sidik dina tempat anu khusus dina layar, sareng gambar tapak na, bakal "nyelip" di antara Pitch piksel LEDs, ngabentuk gambar digital tina sidik jari, anu sistemna bakal dipertanggungjawabkeun ngabandingkeun sareng pola anu diajukeun salaku valid.

Lapisan layar bakal ngajantenkeun prisma

Masalahna nyaéta gambar ieu henteu lengkep, sareng kadang inpormasi leungit pikeun masihan "OKÉ" pikeun muka konci. Patén anyar ngajelaskeun yén aya tiasa lapisan handapeun layar anu bertindak salaku prisma, Sangkan deflect gambar anu didigitalkeun 42 derajat ka arah sensor anu néwak éta, sapinuhna tanpa leungitna gambar.

Janten urang gaduh jeruk nipis sareng pasir. Apple aya di balikeun Touch ID dina-tampilan, tapi sigana sistemna masih héjo. Atanapi henteu…


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose cenahna

    Apple kedah ngémutan sistem sony tina pembuluh darah sareng pembaca pembuluh darah pikeun ningkatkeun kaamanan touchID sareng faceID, éta mangrupakeun ide anu saé pikeun iphone sareng ipad sabab touch ipod salawasna nyéépkeun aranjeunna dina hilap anu aya kaitannana sareng sistem ieu Aranjeunna ngagaduhan sistem biometric, hal sanés anu kakurangan iPhones mangrupikeun anu maca iris, khususna pikeun jaman pandemi ieu, éta bakal ngabantosan sareng ningkatkeun kaamanan

  2.   Lluis Aguilo cenahna

    muka konci kalayan jam tangan gagal sababaraha kali