Apple sacara resmi ngaleupaskeun ios 14.5 minggu payun

Apple Podcast dina ios 14.5

Kamari mangrupikeun dinten intina sareng salaku dinten hangover post-presentasi anu saé, urang mimiti langkung terang anyar sareng iklan disumputkeun dina siaran pers sareng landings ti Apple. Sanaos kami ngarepkeun presentasi semu-resmi iOS 14.5 dina intina, tim Tim Cook ngan ukur nyorot kamajuan anu signifikan tina ios sareng iPadOS 14 dina tingkat parangkat lunak, salian ti kakuatan macOS Big Sur dina Mac. Nanging, iOS 14.5 mangrupikeun salah sahiji pembaruan anu paling ageung dugi ka ayeuna anu kalebet berita anu penting pisan pikeun pangguna. Dina siaran pers Apple parantos ngumumkeun sékrési ios 14.5 minggu payun.

iOS 14.5: pembaruan pangénggalna pikeun ios 14 dugi ka ayeuna

Betas tina pembaruan ieu parantos sababaraha bulan ka kami. Salami sababaraha minggu ka pengker jumlah betas pikeun pamekar parantos ditingkatkeun pikeun ngagosok sadayana berita sareng tiasa ngaluncurkeun vérsi anu paling dimurnikeun. Kamari kamari vérsi Calon Ngaleupaskeun anu pérsi anu ampir pasti tina ios 14.5 kecuali upami aya kasalahan anu serius. Publikasi pembaruan ieu pikeun pamekar masihan terang yén Apple hoyong ngaleupaskeun ios 14.5 gancang-gancang.

Tulisan anu aya hubunganana:
Sadaya berita ngeunaan ios 14.5 dina pidéo

Nyatana, urang terang éta Apple ngarencanakeun ngaleupaskeun ios 14.5 minggu payun hatur nuhun kana sababaraha klarifikasi dina siaran pers produk anu dipasihkeun kamari:

Pendengar bakal tiasa ngaksés tab pamilarian anu ningkat sareng kategori sareng daptar anu paling luhur, acara anyar sareng halaman épisode kalayan tombol Smart Play, sareng épisode anu disimpen dina iOS 14.5, iPadOS 14.5, sareng macOS 11.3. Episode anu disimpen ogé sayogi dina watchOS 7.4 sareng tvOS 14.5. Pembaruan parangkat lunak ieu bakal sayogi minggu payun.

Dina hal ieu, siaran pers pakait sareng berita anu diintegrasikeun dina ékosistem Apple Podcasts kalayan desain anyar sareng fungsionalitas langganan énggal. Fitur ieu ngan bakal sayogi ku apdet anyar pikeun sadaya sistem Apple. Salaku tambahan kana kabaruan ieu, pembaruan éta bakal nyayogikeun anu menarik pisan anu urang handap di handap:

  • Pangrojong pikeun AirTags ngainisialisasi
  • Muka konci iPhone nganggo Apple Watch
  • Kadatangan Transparansi Nyukcruk Aplikasi, firewall privasi Apple pikeun pangguna
  • Emoji anyar
  • Kamampuh ngarobih sora Siri
  • Ngarobih layanan putereun standar

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.