Apple salah nyebarkeun tempat dimana kamungkinan iPhone 14 Pro muncul

iPhone 14 Pro Spot Apple

Sababaraha dinten kapengker, sababaraha ngarobah tina iPhone 14 Pro anu ngumpulkeun sadaya gosip ngeunaan desain énggal na. Kanyataanana nyaéta yén sadaya bocor nuturkeun garis anu sami: modél standar bakal tetep sami sedengkeun Pro bakal maju kana desain énggal tanpa kiyeu sareng kaméra anu bentukna 'pil'. Nanging, dugi ka henteu aya inpormasi resmi anu dugi ka kami ti Apple, sadayana bakal asumsi. Apple parantos salah nyebarkeun titik Apple Pay di Thailand sareng parantos ngahapus sababaraha detik saatosna. Naha? Kami henteu terang tapi dina salah sahiji detik pidéo IPhone muncul kalayan desain anu sami sareng desain anu disangka iPhone 14 Pro.

Wadul? kanyataanana? Tempat anu ngungkabkeun desain iPhone 14 Pro

Sajarah bocor hébat ku Apple henteu panjang. Nyatana, éta mangrupikeun perusahaan anu ngurus detil ieu sareng henteu nimbulkeun jinis gosip ngeunaan produk anu bakal datang. Sajaba ti éta, dina loba kasempetan séjén rumor ngeunaan hiji produk tungtungna palsu. Urang ngan ukur kedah mikir ngeunaan Apple Watch Series 7 sareng hype na sakitar desain ngawangun segi empat anu tungtungna urang henteu ningali. Éta inpormasi dieksploitasi pisan pikeun engké henteu janten nyata.

Tulisan anu aya hubunganana:
Renders anyar nunjukkeun desain masa depan iPhone 14 Pro

Waktos ieu Apple nyalira sigana ngaco. Wétan video naon anu anjeun gaduh di handap nyaéta titik komérsial Apple Pay di Thailand nu ieu diterbitkeun dina saluran biasa. Sanajan kitu, detik sanggeus peluncuran na eta dihapus. Naha? Pedalaman video teu nanaon nulis ngeunaan imah, tapi naon sih metot hadir kalawan ikon yén maranéhna geus dipaké pikeun ngagambarkeun pamayaran ti hiji iPhone.

Aranjeunna geus dipaké iPhone kalayan desain tanpa kiyeu sareng kalayan desain liang + pil… Teu nu disada kawas hal ka anjeun? Éta pisan. Éta mangrupikeun desain anu dikabarkan pisan pikeun iPhone 14 Pro. Janten, tanpa mikir deui, urang nganggap yén Apple salah ngabocorkeun desain iPhone 14 Pro ngalangkungan pengumuman anu henteu kedah dipedar, atanapi sahenteuna. henteu dina Méi. Tapi urang henteu tiasa nganggap éta 100% ogé, sabab dina sababaraha waktos anu sanés urang mendakan diri dina kaayaan anu sami sareng hasilna parantos béda. Janten, sakumaha anu biasa urang ucapkeun, urang kedah ngantosan sareng ningali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.