Apple teu kaduga ngaleupaskeun béta munggaran ios 14.7 pikeun pamekar

ios 14.7

Salami dua dinten urang aya di antara kami versi 'Calon Ngaleupaskeun' tina ios sareng iPadOS 14.6, pembaruan ageung salajengna ka ios 14 badé minggu payun. Versi ieu henteu nyayogikeun seueur fitur-fitur anyar sapertos anu sateuacanna, ios 14.5, anu ngahijikeun kamungkinan muka konci iPhone ku Face ID ngalangkungan Apple Watch nalika kami nganggo topéng, diantara sababaraha hal-hal anu anyar. Nanging, sareng reuwas Apple parantos ngaleupaskeun béta munggaran ios 14.7 pikeun pamekar, léngkah anu anéh anu mimiti ngeusian mesin béta pikeun pamekar dina minggu payun.

iOS 14.7 Ayeuna Sadia dina Mimiti Béta pikeun Pamekar

Ku cara ngadadak kieu, Apple parantos ngaluarkeun béta munggaran pikeun pamekar ios sareng iPadOS 14.7. Salaku tambahan, béta munggaran tina nontonOS 7.6, tvOS 14.7 sareng versi anyar macOS Big Sur. Kalayan gerakan ieu, Big Apple ngamimitian prosés anyar sateuacan diluncurkeun versi anyar parangkat lunak pikeun alatna.

Sapanjang saminggu atanapi paling anyar minggu payun, Apple bakal ngaluncurkeun béta tina édisi énggal ieu sacara umum supados saha waé pangguna tiasa nguji éta dina alatna sareng ngabantosan debugging kanggo vérsi akhir. Nanging, minggu hareup Apple sigana bakal ngaleupaskeun ios 14.6 sacara resmi. Vérsi ieu ngempelkeun berita anu ditepikeun dina intina utama anu aya hubunganana sareng Apple Podcast sareng langganan podcast, diantawis fungsionalitas sanés.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple ngaleupaskeun versi 'Ngaleupaskeun Calon' tina ios sareng iPadOS 14.6

Dina sababaraha jam ka hareup urang bakal mimiti ningali naon anu énggal dina ios 14.7, sanaos dugi ka ayeuna kamungkinan nambihan waktos ka HomePod ngan ukur parantos kapendakan tina aplikasi DPR resmi dina iPhone, iPad sareng Mac urang. Jelas yén peluncuran dini ieu bakal mawa kabaruan deui anu teu acan dikaluarkeun ku Apple . Janten, kanggo ayeuna, ngantosan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.