Apple tiasa gaduh masalah ngahijikeun MagSafe kana iPad Pro

Rumor ngawitan nunjuk steadily ka realisasi tina hiji acara Apple di satengah munggaran 2022. Ieu jelas yén aya loba produk nu Big Apple geus nepi leungeun baju na. Nanging, anjeun kedah pinter sareng terang iraha ngaluncurkeunana sareng, utamina, nalika produksi sareng desainna dioptimalkeun sampurna. Salah sahiji produk poténsial pikeun acara hypothetical ieu mangrupa iPad Pro anyar. Numutkeun rumor iPad anyar ieu Éta bakal nyayogikeun dukungan pikeun ngecas liwat MagSafe. Najan kitu, Apple tiasa gaduh masalah sareng bahan anu diperyogikeun pikeun ngecas nirkabel.

Fragility atanapi fungsionalitas: masalah anu tiasa dibawa MagSafe ka iPad Pro

Éta standar Apple MagSafe Éta mangrupikeun sistem ngecas nirkabel anu diwanohkeun deui dina iPhone 12 sareng 13 dina sadaya modélna. Sistem ieu ngabutuhkeun magnet sareng coil ngecas nirkabel anu terpadu kana desain alat. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngeusi batre sacara nirkabel ngaliwatan carjer husus kalayan biaya dugi ka 15W. Salaku tambahan, Apple nyiptakeun sajumlah produk anu diaktipkeun MagSafe sapertos kasus iPhone anu henteu ngahalangan ngecas nirkabel.

Es sabisa éta iPad Pro anyar ningali cahaya dina acara munggaran 2022. Kanyataanna, ti Apple aranjeunna hoyong ngenalkeun sistem MagSafe dina iPads, sarta iPad Pro ieu bisa jadi alat idéal pikeun ngawanohkeun mékanisme nu. Tapi Apple gaduh masalah. Kateranganna basajan. MagSafe peryogi kaca pikeun ngalaksanakeun kakuatan ngaliwatan coils ngecas nirkabel. Dina kasus iPhone, tonggongna henteu ageung sareng jumlah gelas henteu langkung luhur.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple sigana nuju damel dina iPad Pro OLED 15 inci

Dina kasus iPad Pro, pungkurna ageung pisan sareng syarat kaca bakal ageung pisan. Masalah utama perenahna di fragility kaca dina tonggong iPad Pro. Ieu tiasa nyababkeun insinyur Apple teu saimbang. Tapi aya alternatif anu aranjeunna parantos diuji di kantor Cupertino. Tétéla prototipe anyar Aranjeunna parantos ningkatkeun ukuran logo apel dina tonggong. Sajaba ti éta, apel bakal kaca.

Kaca bareng jeung kanaékan ukuran logo cukup pikeun ngawanohkeun coils ngecas nirkabel sareng ulah kedah ngenalkeun langkung seueur gelas di tukang. Hartina, ngecas nirkabel ngaliwatan MagSafe ngan bakal difokuskeun logo Apple sentral dina tonggong iPad Pro.

Nanging, sadayana mangrupikeun asumsi sareng inpormasi anu ayeuna henteu tiasa dikonfirmasi. Anu jelas éta Apple hoyong maksimalkeun produktivitas iPad. Sareng panginten, pikeun anu ti Cupertino, ieu kajantenan ku ngenalkeun ngecas nirkabel anu ngamungkinkeun nyiptakeun sajumlah ageung asesoris tambahan anu tiasa dipésér ku pangguna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.