Apple tiasa kéngingkeun iPhone nganggo layar anu ngaréspon gerakan bari henteu némpél sareng éta melengkung

Layar IPhone X

Gerak isyarat sareng cara anjeun berinteraksi sareng alat Apple parantos kasohor di luhur persaingan. Trackpads Mac masih ngeunah dibandingkeun kompetisi. IPhone anu munggaran nunjukkeun ka dunya poténsial layar rampa anu leres, sakumaha ceuk Steve Jobs: "Anjeun kagungan kuring nalika ngagulung."

Gerak isyarat sareng interaksi sareng alat urang ngan ukur langkung saé. Kami ngagaduhan seueur gerakan, urang gaduh 3D Touch sareng Force touch, urang ngagaduhan Siri, sareng sajabana. Sareng, kalayan beja pangénggalna ti Bloomberg, Sigana mah urang bakal ngagaduhan cara interaksi anyar.

Gosip nyarios ngeunaan layar anu sanggup ngaréspon sapuan, sami sareng ayeuna, tapi teu kedah noél layar. Sigana mah éta moal janten sénsor atanapi kaméra anu ningali gerakan anu urang jalankeun, tapi layar éta sorangan anu ngadeteksi ramo tanpa kedah némpél.

Ngingetan kumaha Surface Pro ngadeteksi pulpén anjeun sateuacan tip némpél dina layar. Sapertos seueur téknologi anu sanés, sigana mérek sanés parantos nyobian éta sateuacan sareng parantos lulus tanpa nyeri atanapi kamuliaan.

Sanaos kitu, upami iPhone ieu kalayan layar teu kaéra datang - anu dikabarkan salami dua taun ti ayeuna - éta bakal hartosna, contona, tiasa nganggo kasus iPhone lengkep. Éta moal perlu deui pikeun panangtayungan layar pikeun ngaréspon éta, kusabab gerakanana tiasa sumping ngalangkungan palastik transparan.

Di sagigir layar anu ngaréspon gerakan anu caket tapi henteu aya anu noel, sumping rumor layar anu melengkung. Tapi sanés kumaha anjeun ngabayangkeunana. Nalika ngupingkeun layar anu melengkung, teu tiasa dihindari mikirkeun Samsung Galaxy sareng sisina buleud na. Sigana mah éta moal kitu. Apple bakal mikirkeun melengkung layar sapanjang panjangna, ti luhur ka handap, ninggalkeun cekung pusat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.