Apple tiasa mésér Time Warner pikeun layanan TV streaming na

apel-tv

Streaming televisi mangrupikeun tujuan anu dipiboga ku Apple salami sababaraha taun, tapi unggal waktos badé negosiasi sareng perusahaan produksi, aranjeunna teras pencét batu anu sami sareng éta sanés mangrupikeun hargana. Salami sataun katukang, budak anu berbasis di Cupertino parantos pendak sababaraha kali sareng CEO BPS, anu parantos angkat sababaraha kali nalika nyarioskeun maksud Apple pikeun nyiptakeun layanan TV dina streaming sareng panginten kusabab alesan éta, anu terakhir waktos aranjeunna pendak nyobian pikeun ngahontal kasapukan sareng konténna nyalira, anu ti Cupertino bangun tina méja teu balik sareng ayeuna aranjeunna milarian kahirupanna di tempat séjén.

Sisi séjén tempat Apple milari kahirupan aya di pasar nyalira, dimana anjeun panginten tiasa resep nyandak alih perusahaan Time Warner yén éta nampi seueur tekanan ti manajer pikeun dijual, kumargi sababaraha waktos bagian ieu aya di doldrum sareng saliwatan ngamanpaatkeun minat Apple pikeun ngukutna. Seueur investor yakin yén saham Time Warner diperdagangkan jauh langkung handap tina nilai asetna sareng aranjeunna ningali jual salaku pilihan anu pangsaéna.

Apple tiasa nampi perusahaan pikeun ngagancangkeun usaha anjeun ngaluncurkeun tivi streaming di Amérika Serikat. Émut yén Time Warner ngatur perpustakaan anu lega tina séri sareng pilem, kalebet Game of Thrones anu suksés, ogé produk sapertos CNN News ... kalayan sadaya eusi anu aya dina Time Warner, Apple tiasa janten tivi pinuh platform.

Persis rencana Apple pikeun nyiptakeun jasa televisi streaming urang henteu terang naon dumasarkeun kana, nyaéta, kami henteu terang naha anjeunna hoyong janten jaringan televisi, upami anjeunna hoyong kéngingkeun hak-hak pikeun ngajual deui éta liwat Apple TV, upami anjeunna hoyong ngarékam séri na nyalira (sakumaha anu dikabarkan sababaraha bulan ka pengker) ... janten urang kedah ngantosan dugi Apple ngajalankeun layanan TV streaming ieu pikeun milarian terang naon anu badé dilakukeun, ti saprak ayeuna, sadayana bakal spekulasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.