Apple tiasa ngintunkeun 20 juta unit iPhone anu tiasa dilipat munggaran di 2023

Kami ngagaduhan Keynote dina April, Juni payun urang bakal ngagaduhan Keynote WWDC salajengna, tapi Naon masa depan Apple? Salah sahiji alat anu paling sering diobrolkeun nyaéta iPhone lipat, alat anyar anu bakal ngagabung sareng mode dilipat anu urang tingali dina sababaraha taun ka pengker. Sareng rumor na deui ... Ayeuna Kuo negeskeun yén Apple bakal langkung caket kana nampilkeunana sareng éta bakal di pasar ngaluncurkeun jutaan alat tilepan ... Terus baca yén kami masihan anjeun sadayana rinci ngeunaan naon anu tiasa janten iPhone lipat énggal.

Sateuacan neraskeun berita, Naha urang peryogi iPhone anu tiasa dilipat? Ieu diragukeun patarosan anu aranjeunna kantos naroskeun di Cupertino taun-taun ayeuna, aya seueur pabrik anu ventured ngajalankeun alat tilepanna, Apple butuh waktos tapi urang parantos terang yén Apple henteu resep pisan ngajalankeun alat tanpa nganalisis mungkin host aranjeunna mungkin gaduh. Ming-Chi Kuo, salah sahiji paningal utama strategi Apple ayeuna nyarios yén ti Cupertino aranjeunna ngarencanakeun pikeun ngaluncurkeun 20 juta unit iPhone anu tiasa dilipat ieu dina taun 2023, bahkan nyarioskeun naon Apple bakal tiasa damel sareng Samsung sahingga ieu mangrupikeun panyadia layar OLED tilepan pikeun alat ieu.

Kami bakal ningali ngeunaan ieu, kami yakin yén sapanjang taun ieu sareng, kusabab tanggal rumor, salami 2022, urang bakal nyarioskeun langkung seueur rumor ngeunaan kamungkinan Apple bakal ngajalankeun iPhone tilepan. Éta ogé kedah nyarios, dugi ka 2023 urang gaduh seueur waktos kanggo nganalisis panarimaan jinis alat ieu dina mérek sanésÉta ogé waktos pikeun Apple, naha éta ngembangkeun iPhone anu tiasa dilipat, mutuskeun naha mangrupakeun ide anu saé pikeun ngaluncurkeun alat anu gaduh ciri ieu. Sareng anjeun, Kumaha saur anjeun ngeunaan iPhone anu tiasa dilipat? Naha saur anjeun Apple bakal tungtungna ngaluncurkeun alat anu gaduh ciri ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.