Apple tiasa ngeureunkeun Apple Watch Series 3 taun ieu

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 diluncurkeun dina Maret 2017 sareng konektipitas LTE terpadu salaku fitur unggulan. Sanajan kitu, lima taun engké urang tingali kumaha kualitas sarta pangalaman pamaké kalawan alat bener bisa ningkat. Kadatangan apdet anyar tina watchOS estu hiji cobaan pikeun nu boga generasi Watch ieu. Aranjeunna bakal sumping dina Juni betas awal watchOS 9 sareng sarat téknis sigana bakal ngantunkeun hardware Apple Watch Series 3. jeung ieu bisa jadi tungtung alat sanggeus lima taun dina pasaran.

Naha urang bakal pamit ka Apple Watch Series 3 taun ieu?

Kami nyanghareupan pamitan anu caket tina salah sahiji alat Apple anu pangpanjangna umurna. Kusabab diluncurkeun dina Maret 2017, Apple Watch Series 3 terus dijual di toko-toko di sakumna dunya ayeuna. Tapi, Watesan tingkat hardware tiasa ngonci alat kaluar tina watchOS 9.

Sareng ieu, naha urang resep atanapi henteu, mangrupikeun masalah upami Apple ogé ngajual modél SE. Salaku analis komentar Ming Chi Kuo, Apple bakal mikir pikeun ngeureunkeun jam tangan Series 3 dina kuartal katilu taun ieu (2o22). Salaku tambahan, inpormasi ieu masuk akal mertimbangkeun yén gosip nunjukkeun yén Cupertino tiasa ngaluncurkeun tilu modél énggal taun ieu: Series 8, SE generasi ka-2 sareng modél anu langkung tahan pikeun atlit.

Tulisan anu aya hubunganana:
Apple Watch Series 3 moal cocog sareng watchOS 9

Émut yén Series 3 ngagaduhan chip S3 di jero, 70% langkung gancang tibatan S2, ningkatkeun optimasi batré dugi ka 18 jam. Geuwat saatos kana model jam tangan anyar anu bakal urang tingali Taun 2022 ieu teu dipikanyaho upami Apple parantos mutuskeun pikeun ngarobih desain kana desain alun-alun anu diomongkeun pisan taun ka tukang. Sareng, tungtungna, Series 8 tiasa ngalebetkeun sénsor suhu awak, sahingga ningkatkeun jumlah sénsor anu ngagariskeun data anu disayogikeun dina tingkat kaséhatan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.