Apple nyabak deui ikon batré dina ios 16 Beta 6

batre

Apple nembé ngaluncurkeun IOS 6 Béta 16 jeung deui retouches salah sahiji novelties paling kontroversial na: persentase batré dina bar status.

Ngan saminggu ka tukang Apple ngarilis iOS 16 Beta 5 kalayan warta anu reuwas pikeun sadayana: ikon batré dina bar status ayeuna kaasup angka nu nunjukkeun persentase sésana. Fitur ieu, hadir dina iPhone nepi ka 8, ngiles jeung datangna iPhone X jeung ciri na "kiyeu" nu masih persists dina iPhone 13. Sanajan kitu, kawas sagala novelty di Apple, persentase batré anyar teu acan dibebaskeun tina. kontrovérsi sarta geus jadi objek kritik disproportionate jeung pujian.

Hayu urang jadi lumrah, éta novelty pantes ngan sababaraha baris dina artikel ngeunaan ios 16, tapi sakumaha dina Apple sagalana geus magnified keur hadé jeung goréng, sabab rébuan sarta rébuan kecap geus ditulis ngeunaan persentase senang. Sareng ayeuna, kalayan datangna Beta 6 anyar ios 16, aya parobihan dina fungsionalitas ieu, sanaos pasti henteu sapertos anu anjeun ngarepkeun. Anjeun ayeuna tiasa ngaktipkeun mode Daya Lemah tanpa kedah nampilkeun persentase, hal anu saméméhna kapaksa.

Sareng mangrupikeun salah sahiji kritik anu paling nyebar ngeunaan kumaha Apple ayeuna nunjukkeun batréna nyaéta yén éta salawasna katingali pinuh, sanaos persentase nunjukkeun 50%. Ngan nalika batréna turun di handap 20% bakal katingalina ampir kosong sareng batréna beureum. Aya seueur anu parantos nyebarkeun solusi anu mungkin dina jaringan sosial supados batréna laun-laun kosong dina ikon sareng persentasena tiasa dibaca ku pangguna. Tapi pikeun ayeuna urang kedah ngadagoan Beta salajengna pikeun ningali naha Apple ogé ningali éta dina cara anu sami sareng pangguna sareng mutuskeun pikeun ngabenerkeunana, atanapi urang ngan saukur nyanghareupan anu sanés "nyaéta yén anjeun salah nyekel"


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.