Aranjeunna rampok toko Apple di Santa Rosa Plaza di California

rampog Apple Store

Deui urang kudu ngabejaan warta a narajang toko Apple di CaliforniaKajadian jenis ieu kajantenan sanaos kanyataan yén Apple ngajantenkeun langkung sesah ngagunakeun alat anu dipaling di toko perusahaan.

Dina hal ieu, urang kedah tumut kana akun kumaha "saderhana" tiasa nyandak produk ti toko Apple sabab kalolobaan produk henteu nganggo kabel kaamanan sareng dimana urang mendakan kabelna, éta henteu kuat teuing. Dina tiap hal laju robberies di toko Apple téh low sanajan kabeh ieu tapi ti jaman ka jaman aranjeunna kajadian sakumaha anu urang bahas ayeuna.

web 9To5Mac nunjukkeun yén Departemen Pulisi Santa Rosa keur nalungtik maling ieu anu lumangsung minggu ieu di toko Apple lokasina di California kalér. Dina hal ieu, sakelompok nonoman antara umur 14 sareng 18 disangka. Jumlah produk dipaling dina babak anyar ieu boga nilai perkiraan ngeunaan $ 20.000 sakumaha anu dituduhkeun ku pulisi sorangan.

Jelas yén urang nyanghareupan maling ageung kalayan jumlah artos anu ageung tapi sadayana ieu henteu tiasa dianggo pisan saprak Alat Apple anu aya dina tabél aranjeunna rendered gunana di luar toko sakali maranéhna leungit sambungan Wi-Fi. Jenis ukuran kaamanan ieu teu dipikanyaho ku seueur maling anu narékahan pikeun ngajual alat anu dipaling ieu di pasar anu kadua. Janten, maling ieu ditalungtik nganggo gambar kaméra kaamanan sareng kolaborasi warga anu aya di toko pas waktos maling ieu kajantenan, ngan sadinten sateuacan Thanksgiving.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.