Apple Watch ogé fungsina ngabagi detak jantung orok anu anjeun lahir

arloji apal énggal

El Apple Watch aya dina lambey sadayanaTi saprak diluncurkeun, ékosistem Apple parantos ngalih ka jalan pikeun berita Apple Watch. Berita anu parantos nyatujuan manpaat anu dibawa ku smartwatch Apple ieu sareng berita sanés anu nunjukkeun urang sisi goréng tina Apple Watch. Sareng éta sapertos biasana kajadian dina unggal peluncuran téknologi aya ulasan anu saé sareng ulasan anu goréng.

Un Apple Watch anu parantos sumping pikeun ngawangun pasar anu tiasa dianggo, atanapi smartwatch's, alat énggal anu mimitina urang henteu meryogikeun tapi perusahaan mana sapertos Apple nyobian nyiptakeun kabutuhan pikeun urang pikeun hal anu masih dijantenkeun gadget anu tetep dina waktos ayeuna. Alat anu sanés urang ngan ukur tiasa ningali waktos, tapi urang ogé tiasa berinteraksi sareng iDevices anu sanés. Utiliti anu teu aya tungtungna anu dugi ka ngamungkinkeun urang ngawaskeun denyutan urang. Nya, keteg jajantung urang sareng anu dipikacinta ... Sareng sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo ieu, anjeun ogé tiasa anggo pikeun tiasa ngintun denyut jantung orok énggal anjeun ka dulur-dulur anjeun ...

Éta ogé tiasa janten promo Apple ngeunaan Apple Watch, video anu nunjukkeun urang kumaha saderhana (sareng geulis) na bagikeun sapertos deg-degan haté saha waé anu nembé dilahirkeun. Ayeuna, jaringan sosial mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun komunikasi berita sapertos kieu sabab dina sababaraha waktos henteu sadayana jalma urang caket sareng Apple Watch tiasa "mangpaat" dina kaayaan sapertos kitu.

Mangpaat anyar pikeun ngabagi anu saderhana sakumaha tombol konci kami. A pulsométer, Apple Watch, anu ogé parantos aya dina biwir saréréa kalayan warta ti kalemahan éta tiasa dianggo nalika dianggo dina panangan tato, janten upami anjeun gaduh tato anjeun parantos terang yén sahenteuna anjeun tiasa nganggo éta sareng murangkalih anjeun ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.