Aspal 8: Kaulinan Baldo anu diilhamkeun ku hawa sareng Zelda badarat di Apple Arcade Jumaah ieu

arcade

Saatos ampir dua bulan hiatus, dimana platform kaulinan langganan Apple henteu nampi judul naon, di Apple aranjeunna parantos nincak akselerator sareng sacara praktis unggal minggu urang gaduh hiji atanapi dua judul anu ditambihkeun kana langkung ti 200 parantos sayogi.

Jumaah anu bakal datang, tanggal 27, Apple Arcade bakal nampi dua gelar énggal. Dina hiji sisi urang mendakan Aspal 8: Angkutan, vérsi gim anu sanés ngalebetkeun jinis iklan atanapi ngagaleuh dina aplikasi. Di sisi anu sanésna, urang aya dina Baldo, kaulinan sapertos Zelda anu katingalina saé pisan.

Aspal 8: Angkutan

Aspal 8 Udara

Aspal 8: Airborne mimiti badarat di App Store di 2013. Éta nempatkeun urang langkung ti 240 mobil asli ti pabrik sareng mérek utama sapertos Lamborghini, Bugatti, Ducati, Ferrari, Mercedes, Audi, Ford ...

Kami gaduh dina pembuangan urang langkung ti 50 sirkuit gancang-gancang sareng nawiskeun kami pangalaman dumasar fisika. Pamaén tiasa ngaraosan acara waktos terbatas pikeun kéngingkeun hadiah, ngalengkepan langkung ti 1.500 tantangan penguasaan nyetir, 6 modeu gim kalebet ...

Aspal 8: Airborne + (AppStore Link)
Aspal 8: Udara +

Baldo

Baldo

Apple hoyong pangguna henteu hilap ngeunaan judul anu sayogi, sareng hoyong nawiskeun judul anu ngahubungkeun pangguna ambéh aranjeunna didatangan aranjeunna, tapi unggal dinten, dina dasar ngulang. Dina pengertian ieu, kami henteu mendakan Baldo, The Guardian Owls, didamel ku studio Itali NAPS.

Judul ieu proposes pikeun pamaén teka-teki lengkep nalika urang gelut sareng ngajajah dunya terbuka lengkep digambar ku panangan, nuturkeun plot carita sareng minuhan misi, misi anu ditambihan unggal minggu.

https://apps.apple.com/us/app/baldo/id

Dina raraga mikaresep Apple Arcade, langganan jasa ieu diperyogikeun, langganan anu gaduh harga 4,99 euro per bulan. Atanapi, urang tiasa nyewa salah sahiji rencana Apple One anu sanés dimana éta kalebetkeun. Jumaah anu bakal datang, 27 Agustus, kadua judul bakal sayogi ngalangkungan Apple Arcade.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.