Ati-ati ku Emoji anu anjeun kirimkeun, éta henteu sami dina sadaya alat

emojis

Gambar mangrupikeun sarébu kecap, éta mangrupikeun hal anu jelas, sareng Emoji anu kawéntar dumasarkeun kasuksésanna dina ieu, ikon-ikon leutik anu parantos diperyogikeun nalika komunikasi sareng batur ngalangkungan pesen tinulis, naha éta SMS, WhatsApp atanapi email. Éta mangrupikeun cara anu gancang pikeun komunikasi perasaan atanapi ngajelaskeun kaayaan ku hiji simbol. Ogé, sabab universal, sadayana ngartos sami ... atanapi henteu? Naha anjeun kantos ningali Emoji dina alat Android atanapi Windows Phone? Pasti anjeun tiasa kaget upami anjeun ningali éta. Urang bakal ningali sababaraha conto anu ngagambarkeun pisan.

apal-emoji-ios-twitter-google

Éta parantos sampurna dijelaskeun ku Bianca Bosker dina Huffington Post, dina tulisan na "Kumaha Emoji Leungit dina Tarjamahan". Hasilna, Emoji mangrupikeun bahasa universal, aranjeunna dumasar kana sababaraha karakter anu ditarjamahkeun kana gambar, tapi kumaha desain gambar éta diséépkeun ku désainer unggal platform. Conto pikeun pamahaman anu hadé, karakter «U + 1F48 ″ kedahna nunjukkeun penari, tapi penari na béda pisan dina iOS (sistem operasi Apple), Android, Twitter atanapi Windows Phone. Anjeun tiasa ningali gambar dina garis ieu sareng ningali kumaha carana la Apple "penari flamenco" sareng penari "disco" Android henteu aya hubunganana...

Janten ti ayeuna, ati-ati naon anu anjeun kirimkeun ka réréncangan anjeun, sabab nganggo baju salaku "bailaora" henteu cocog pisan pikeun jogét "disko". Subjék desain aya dina kabijaksanaan masing-masing ... sigana jelas yén désainer Apple parantos ngahaturanan sakedik deui waktos pikeun nyiptakeun Emoji na tibatan platform anu sanés. Naha Emoji Apple bakal sangsara tina desain anu énggal sareng énggal dina hiji dinten dina gaya ios 7? Mémang nyatana ningali jalma-jalma dina Twitter, saur kuring kuring langkung saé tetep sareng anu urang ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.