WatchOS 4 pamekar beta 7.1 ayeuna sayogi dina dua vérsi anu béda

Apple ngaleupaskeun béta 4 tina watchOS 7.1

Sababaraha dinten ka pengker kami ngawartosan anjeun ngeunaan peluncuran éta ios 4 béta 14.2 tanpa aya berita anu jelas kecuali anu parantos dikenal dina versi sateuacana. Salaku tambahan, iPadOS sareng tvOS betas énggal ogé dileupaskeun. Nanging, teu aya tilas tina watchOS 7.1 developer beta. Sababaraha jam sanggeusna, Apple parantos ngaleupaskeun béta kaopat tina watchOS 7.1 pikeun pamekar nu ayeuna bisa dipasang ku ngakses apdet software dina Setélan iPhone. Pamekar geus noticed a peculiarity dina béta kaopat ieu sareng éta asalna dina dua versi béda: 18R5585a y 18R5586a.

Dua vérsi anu béda pikeun watchOS 4 béta 7.1

Sababaraha dinten kapengker versi ieu ogé diluncurkeun watchOS 7.0.3 pikeun Apple Watch Series 3. Ieu mangrupikeun pembaruan anu ngarengsekeun sababaraha reboots spontan dina alat ieu. Tapi pembaruan ieu henteu ngahalangan rencana Apple sareng sababaraha jam ka pengker parantos ngarilis béta kaopat tina watchOS 7.1 pikeun pamekar.

Tulisan anu aya hubunganana:
Pembaruan énggal tina watchOS 7, pikeun ngabéréskeun reboots Series 3

Ieu diperkirakeun yén moal aya warta utama dina béta kaopat ieu saprak fungsi utama versi anyar ieu geus kaasup dina tilu betas saméméhna. Saluareun jero aranjeunna, éta kudu emphasized éta Apple geus ngarilis béta kaopat dina 2 versi béda: 18R5585a jeung 18R5586a. Pamekar henteu ngartos pisan kana gerakan éta, tapi watchOS 7.0.3 pikeun Series 3 sigana bakal nyalahkeun éta.

Upami anjeun pamekar atanapi gaduh profil pamekar dipasang anjeun tiasa ngaksés pamasangan béta kaopat ieu ku buka "Software Apdet" dina Setélan alat Anjeun. Dina sababaraha jam ka hareup urang bakal pariksa parobihan dina béta anyar ieu pikeun pamekar upami aya sareng kami bakal uih deui pikeun nginpokeun anjeun ngeunaan warta naon waé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.