OS X El Capitan ayeuna sayogi: Kumaha Undeur sareng Mac Anu Cocog

os x yosemite

Apple ngumumkeun kamari yén dinten ieu sékrési ahir OS X El Capitan. Versi sistem operasi anyar Macs parantos aya di antara urang sareng sayogi gratis. Prosés pikeun ngapdet kana OS X El Capitan saderhana pisan: urang kedah waé ka Mac App Store, dina bagian Pembaruan, sareng tingali naha éta némbongan. Upami anjeun frustasi kusabab henteu némbongan, tong hariwang, sabab anjeun ogé tiasa ngaunduh tina halaman Mac App Store.

Kaptén dipidangkeun nalika édisi terakhir WWDC, diayakeun dina Juni. Ti saprak éta, perusahaan parantos nawiskeun rangkéan apdet pikeun pangguna sareng pangembang anu parantos janten bagian tina betas umum. Versi sawangan tina sistem operasi ieu parantos normal, sanaos pembaruan munggaran ngalambatkeun Macs anu langkung lami.

Bisi kuring kuring gaduh kasempetan pikeun nguji sababaraha rupa béas dina iMac ti 2011 sareng anu pang anyarna hasilna parantos optimal: sistem operasi ngalir lancar sareng sanaos hal-hal anu utama henteu tiasa ditingali ku mata taranjang, anu leres nyaéta aranjeunna bakal ngabantosan ningkatkeun produktivitas anjeun pas anjeun kenal sareng aranjeunna.

OS X El Capitan kalebet fitur énggal pikeun aplikasi asli ti pos (sapertos kamampuan muka tab) sareng dibarengan ku alat énggal dina Safari, un sorotan langkung lengkep sareng calakan, seueur tugas jandela dobel (sami sareng anu urang gaduh di generasi terakhir iPad) sareng fungsi panasaran anu ngamungkinkeun urang milarian beurit nalika éta musna dina layar.

Ieu daptar Macs cocog sareng OS X El Capitan:

  • iMac (Pertengahan 2007 sareng engké)
  • MacBook hawa (akhir 2008 sareng engké)
  • MacBook (akhir 2008 aluminium atanapi awal 2009 sareng engké)
  • Mac mini (awal 2009 atanapi engké)
  • MacBook keur (pertengahan 2007 sareng engké)
  • Mac keur (awal 2008 sareng engké)

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.