Acara Apple ayeuna parantos resmi: éta badé tanggal 14 Séptémber

keynote Naon rusiah kabuka pikeun sababaraha dinten, nembé didamel resmi. Sababaraha menit ka pengker, Apple mastikeun tanggal kajadian salajengna. Bakal janten September 14, sapertos anu parantos dikabarkan, jam 19:XNUMX wengi (waktos Spanyol).

Éta bakal janten acara virtual anu anyar, sabab perusahaan parantos biasa urang saprak pandemi COVID-19 anu bagja. Kalayan sakedik humor, para wargi ti Cupertino parantos ngabaptis acara sareng «streaming California".

Kami parantos ngagaduhan tanggal resmi pikeun intina maya Apple salajengna. Éta badé tanggal 14 Séptémber, jam 19:XNUMX sonten di Spanyol. Acara anu disebut «California streaming» dimana Tim Cook sareng timnya bakal ngenalkeun iPhone anyar taun ayeuna.

Dipiharep yén dina keynote, Apple bakal nampilkeun kisaran énggal iPhone 13, sareng anu énggal Apple Watch Series 7. Bisa jadi urang ogé ningali generasi katilu ti AirPods.

Warta anu sanés anu tiasa diumumkeun tiasa janten anu énggal mini iPad sareng anyar iPad tingkat dasar. Nanging, kami henteu ngarepkeun ningali Mac anyar dina acara ieu. Paling dipikaresep Apple bakal nyalametkeun aranjeunna kanggo acara anu misah dina Oktober atanapi Nopémber.

"California streaming" bakal disiarkeun langsung ngalangkungan halaman wéb Apple, saluran YouTube perusahaan, sareng liwat aplikasi Apple TV dina iPhone, iPad, Mac sareng Apple TV. The saluran dawam tina sadaya inti konci Apple parantos dugi.

Kami ogé ngarepkeun yén Apple bakal nyandak kasempetan pikeun ngembarkeun tanggal rilis resmi pembaruan anu salajengna pikeun software. Ieu kalebet iOS 15, watchOS 8, sareng tvOS 15. macOS Monterey, di sisi anu sanésna, sigana moal dugi dugi ka acara khusus Macs anu bakal datang.

Janten, anjeun parantos tiasa daptar dina agenda dina tanggal 14 Séptémber jam 7 sonten, didieu di Spanyol sareng labélna: «California streaming».


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.