Béta ka 8 ayeuna sayogi pikeun pangembang watchOS 15, tvOS, iOS sareng iPadOS XNUMX

Béta ka-15 ios XNUMX

Saminggu kamari Apple ngaluncurkeun betas kagenep pikeun pangembang sistem operasi anyarna. Sanaos aranjeunna henteu ngalebetkeun berita anu hébat, aranjeunna nangtoskeun naon vérsi akhir anu bakal urang tingali dina usum gugur sareng berita naon anu bakal sumping dina versi engké. Sababaraha jam ka pengker, Apple ngarilis béta katujuh pikeun pangembang tina sadaya sistem operasi anyar anjeun. Diantarana nyaéta tvOS 15, watchOS 8, iOS 15, sareng iPadOS 15. Upami anjeun pangembang sareng profil anjeun dipasang dina alat anjeun, anjeun ayeuna tiasa ngapdet sareng nikmati berita dina béta anyar ieu.

Minggu anyar, betas énggal: béta katujuh pikeun pangembang ayeuna sayogi

Apple neraskeun rencana peluncuran béta na dina program pangembangna. Salami sababaraha minggu ayeuna, peluncuranana parantos dilaksanakeun di tengah minggu sareng sababaraha dinten sanggeusna versi anu sami diluncurkeun dina béta umum. Nanging, katingalina mah laju betas umum langkung gancang sareng Apple hoyong tetep saé sareng pamekar sareng pangguna anu kadaptar dina béta umum.

Safari dina ios 15
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngarobih desain ulang bar navigasi Safari di ios 15

La béta katujuh pikeun pamekar watchOS 8, tvOS, iOS sareng iPadOS 15 ayeuna sayogi Pikeun ngapdét iPad sareng iPhone kantun aksés kana Setélan alat sareng, kalayan profil pangembang dipasang, perbarui nirkabel. Sakali versi anyar dipasang dina iPhone, urang tiasa buka aplikasi Jam sareng masang versi anyar watchOS 8. Akhirna, pikeun ngapdet Apple TV urang urang kedah ngalakukeunana ku cara ngaunduh propil tina halaman wéb resmi Apple sareng masang éta ngalangkungan Xcode.

Betas pikeun pamekar sistem operasi Apple anu énggal

Si anjeun didaptarkeun dina Program Apple Public Betas anjeun ogé kabeneran kusabab versi anyar sistem operasi parantos dileupaskeun. Pikeun ngapdet deui, kantun aksés 'Pembaruan Parangkat Lunak' tina aplikasi Setélan alat anjeun. Dina sababaraha jam ka hareup urang bakal nyebarkeun parobihan ageung anu muncul tina béta katujuh ieu pikeun pangembang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.