Ayeuna sayogi Tali Lingkaran Olahraga Koléksi Internasional énggal pikeun Apple Watch

Kumpulan Koléksi Internasional Loop Strap

La personalization Apple Watch mangrupikeun salah sahiji klaim anu paling penting nalika pikeun ngarobih penampilan anjeun. Kamajuan dina ios 14 dimungkinkeun pikeun ngabagi penampilan antara pangguna anu béda. Nanging, pilihan sanés kanggo ngaréspon alatna nyaéta ngarobah tali anu nahan Apple Watch kana pigeulang. Aya sababaraha warna, desain sareng bérés boh dina halaman wéb resmi Apple sareng di toko-toko sanés. Kanyataanna, Apple kakarék ngarilis International Collection Sports Loop Strap, kalayan 22 bénten-bénten bénten sareng warna umbul-umbul ieu nagara anu sanés.

Apple Ngaleupaskeun 22 Modél Béda Tali Loop Olahraga Koléksi Internasional

Éta lemes, hampang, sareng napas, sareng éta ngagaduhan panutupan perekat anu tiasa diatur. Ganda nilon lawon nilon fitur bantalan lemes dina sisi kulit-kontak janten peluh moal ngawangun. Salaku tambahan, hatur nuhun kana cangkéng anu hadé, tali ieu nahan sadayana.

Reuwas, Apple kakarék nyiptakeun International Collection Sports Loop énggal pikeun pangguna. Tali énggal ieu sayogi dina warna 22 nagara anu béda-béda di sakumna dunya sareng masing-masing dibarengan ku dial pribados na kalayan warna anu sami. Éta ngagaduhan harga euro 49 sareng sayogi pikeun kasus 38 sareng 44mm. Tali ieu tiasa dipésér ti Wéb resmi.

22 nagara anu cocog sareng tali ieu nyaéta:

  • Australia
  • Bélgia
  • Brasil
  • Kanada
  • Cina
  • Dénmark
  • Perancis
  • Alemania
  • UK
  • Yunani
  • Italia
  • Jamaica
  • Jepang
  • Méksiko
  • Walanda
  • NZ
  • Rusia
  • Aprika Kidul
  • Koréa Kidul
  • España
  • Suecia
  • USA
Tulisan anu aya hubunganana:
Odyssey anu luar biasa pikeun ngaunduh pembaruan dina Apple Watch Series 3

Unduh spheres tina halaman wéb resmi Apple

Salaku tambahan, pikeun nyocogkeun tali sareng Apple Watch anjeun sareng nyanghareupan alat anjeun anjeun tiasa ngaunduh telepon adat didamel ku Apple. Pikeun ngalakukeun ieu, aksés ka website resmi ti iPhone anu gaduh Apple Watch anu dipasangkeun sareng gesek dugi ka mendakan Kumpulan Internasional anu énggal. Pencét dina 'Tingali nagara-nagara' sareng pilih salah sahiji anu anjeun hoyong unduh.

Salajengna, gulung ka handap teras ketok dina 'Add face watch to Apple Watch'. Ngidinan diunduh sareng ngantepkeun aplikasi Watch pikeun muka konpigurasi. Sakali réngsé, éta bakal muncul dina galéri bola anjeun sareng anjeun tiasa ngalih kana iraha waé anu anjeun pikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.