Bakal aya kajadian sareng Mac anyar dina tanggal 27, numutkeun ka Recode

buka konci otomatis-macOS-sierra

Ngantosan parantos lami, tapi tungtungna sigana bakal tungtungna: ti Recode parantos mastikeun éta bakal aya acara dina tanggal 27, di mana modél Macs anyar bakal diumumkeun sabaraha harepan anu diciptakeunana dina sababaraha bulan terakhir. Acara ieu pas dina waktosna pikeun urang ningali produk anyar anu diluncurkeun sateuacan usum Natal, salah sahiji periode anu paling kuat dina hal penjualan ku perusahaan.

Sakumaha anu parantos kami carioskeun ka anjeun énjing, renovasi teleb tina modél komputer anu béda tina apel anu digegel dipiharep, kalayan nekenkeun khusus kana MacBook Pro, salah sahiji rentang anu tetep paling statis dina taun-taun ayeuna sareng anu hal-hal hébat dipiharep katingali dina acara ieu, kami negeskeun, masih teu aya konfirmasi resmi ku Apple.

Urang bakal sapertos kieu sateuacan generasi kahiji Macs anu bakal nyandak macOS Sierra, sistem operasi komputer pangénggalna, sakumaha standar. Salaku tambahan, mungkin sababaraha fungsi na bakal dikuatkeun berkat pamekaran anu ngahijikeun produk anyar ieu, sanaos masih kénéh mimiti teuing pikeun nyaritakeun. Naon anu kami yakin nyaéta yén acara ieu moal nyéépkeun saha waé anu teu paduli. Aya seueur ekspektasi dina modél ieu sareng seueur waktos yén Apple kedah nyiapkeun warta yén aranjeunna hoyong nunjukkeun ka dunya, janten kami ngarepkeun acara ngahibur anu pinuh ku iklan.

Kanggo ayeuna, dugi ka ayeuna urang tiasa maca. Saeutik pisan anu dikenal ngeunaan acara ieu, pikeun acara, sareng éta mangrupikeun hal anu urang resep. Kami ngarepkeun Apple ngirimkeun uleman ka média énjing., sahingga mastikeun mastikeun pasini dinten Kemis payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.