Bocor kadua nunjuk langsung kana 7mm Apple Watch Series 45

45mm Series 7 tali

Sigana urang pasti bakal gaduh paningkatan dina modél Apple Watch Series 7 sareng éta acara kabocoran anyar tali pikeun Apple Watch Series 7 anu modél 45mm tiasa ditingali. 

Dina kabocoran kadua ieu detilna langkung jelas tibatan dina rumor sateuacana sareng kami gaduh gambar naon anu tiasa janten tali Apple Kulit Loop ku ukiran ieu anu nunjukkeun ukuran alatna. Émut yén sababaraha dinten ka pengker kami masihan koméntar kana gosip anu nunjukkeun éta Apple Watch Series 7 bakal turun tina 40 sareng 44 milimeter ka 41 sareng 45 masing-masing. 

Tulisan anu aya hubunganana:
Gosip anyar nunjuk kana dua ukuran énggal pikeun Apple Watch Series 7

Bocor kadua anu nunjuk langsung ka 7mm Apple Watch Series 45

Sadayana nunjukkeun yén ieu bakal jadi masalah nalika urang ningali tweet ieu tina saringan terkenal DuanRui dina akun resmina:

Sakumaha aranjeunna nyarios dina bagian ieu: "Upami walungan ngaluarkeun sora kusabab cai ngalir" Sareng hal ieu dina kasus ieu seueur teuing rumor sakaligus ngeunaan ukuran layar Apple Watch Series 7 anu bakal urang tingali dina sababaraha minggu, tapi anu kedahna ogé jelas nyaéta 1mm ieu langkung seueur anu nonton bakal jalan pikeun gaduh moal diperhatoskeun teuing, sanés éta kabisat anu ageung.

Sadayana nunjukkeun yén parobahan ukuran ieu langsung hubungan sareng parobihan desain jam tangan pinter Apple, dina hal ieu ayeuna naon anu bakal kami pikaresep pikeun terang nyaéta kasaluyuan tali ... Mudah-mudahan Apple henteu ngarobih slot dimana tali ieu disimpen dina séri 7 anyar sareng sadaya tali anu urang gaduh pikeun modél arloji énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.