'Boiiing', pengumuman anyar animasi Apple iPad Air 2020

IPad anyar Air 2020, dina iklan anyar anu disebut 'Boiiing'

Tanggal 15 Séptémber, Apple ngiringan urang sadayana nampilkeun anu énggal Apple Watch Series 6 sareng SE, iPad sareng iPad Air énggal sareng, tungtungna, sakumpulan jasa anu disebat Apple One. Teu dugi sababaraha dinten ka pengker éta apel ageung mutuskeun ngaleupaskeun iPad Air énggal pikeun nyayogikeun éta dina halaman wéb resmi, sabulan saatos presentasi Resmi na. Ayeuna giliranna ngamajukeun produk pikeun ngamaksimalkeun penjualan, meres sadaya manpaatna. Janten urang tiasa ningali éta dina iklan anyar anu disebat 'Boiiing' dimana urang ningali bérésna béda tina iPad Air 2020 énggal ieu (atanapi generasi ka-4) sareng aksésorisna.

iPad Air 2020, Apple Pencil, Magic Keyboard ... sareng seueur 'Boiiing'

Ngenalkeun iPad Air. Nampilkeun desain layar lengkep sareng tampilan Retina Cair 10,9 ". Kalayan chip A14 Bionic ultra-gancang, anu ngajantenkeun iPad Air langkung gancang tibatan kalolobaan laptop. Éta Touch ID diwangun kana tombol kakuatan. Gawe sampurna sareng Magic Keyboard sareng Apple Pencil (dijual nyalira). Sareng aya lima warna anu saé.

IPad Air 2020 atanapi generasi ka 4 menonjol pikeun sadaya kakuatanna anu disumputkeun dina chip A14 Bionic anyar. Naon deui, desainna beuki mirip ka lanceuk na iPad Pro. Bezels diréduksi kanggo nyayogikeun langkung layar kalayan ukuran alat anu sami ... sareng éta parantos kahontal. Salaku tambahan, sénsor Touch ID parantos dilebetkeun kana tombol konci, mangrupikeun fungsi anu kaget dina paméran alat Séptémber kamari.

Tulisan anu aya hubunganana:
Keuntungan rékayasa anu saé pikeun ngahijikeun Touch ID kana tombol kakuatan iPad Air 4

IPad Air 2020 tiasa dipésér sababaraha dinten dina halaman wéb resmi Apple, distributor sareng Apple Stores. Rengse na rupa-rupa: rohangan abu, pérak, emas mawar, héjo sareng langit biru. Rengse ieu mangrupikeun anu ditingkatkeun dina iklan anyar anu disebat 'Boiiing' ku Apple. Dina iklan éta ogé urang tiasa ningali aksésoris sanés sapertos Apple Pencil atanapi Magic Keybord, pendamping anu teu tiasa dipisahkeun tina iPad.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.